Şimdi Ara

Okullar Acılırken Bu Konuyu Upluyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım tatilin ne kadar kısa sürede gectigi.
    Okullar kapanırken upluyorum konusunu ben yıllar önce zannediyodum ama bu eylül acılmıs. Her neyse.

Kendime Not: Bu konuyu uplamayı unutma.

• aynen guzel olur
  • Yerimi aldım.
  • Takip
  • bende uplanayaım.
  • Oooo daha 3 ay var.Bne kiloları vericem daha.İngilizce öğrenicem.
  • takibe devam ediyoruz merkez, tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kapandı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi bakalim. Ben de daha ygs'yi bitiricem.

• Okullar kapanmasıyla açılması arasındaki az fark ve açılmasıyla kapanması arasındaki çok farkdan dolayı sıkıcıdır
  • bakalım 3 ay sonra uplarım .bu yaz 8 tane sınava girecem sınıfı geçmek için .69 kilodayım , karın kaslarının görünmesi için 60 kiloya inecem .173 boyundayım boyumu basketbol ve yüzme yaparak uzatmayı planlıyorum .birde dövme yaptıracağım küçük bir yere .3 ay sonra bakacam bakalım hangilerini yapmışım .ve yazın sonunda 1 yıldır sevdiğim ve beni reddeten kızın yanına gidecem .tekrar çıkma teklifi tarzı birşey edecem .bu sefer kabul edecek çünkü yazın daha yakışıklı olacam .bronzlaşcam kilo vercem ve vgye başlayacağım tekrar .
  • biraz kilo verecem, vücut çalışcam , okumadığım kitap kalmıyacak , ders tekrarı yapcam

bakalım hangileri gerçek olcak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

bakalım 3 ay sonra uplarım .bu yaz 8 tane sınava girecem sınıfı geçmek için .69 kilodayım , karın kaslarının görünmesi için 60 kiloya inecem .173 boyundayım boyumu basketbol ve yüzme yaparak uzatmayı planlıyorum .birde dövme yaptıracağım küçük bir yere .3 ay sonra bakacam bakalım hangilerini yapmışım .ve yazın sonunda 1 yıldır sevdiğim ve beni reddeten kızın yanına gidecem .tekrar çıkma teklifi tarzı birşey edecem .bu sefer kabul edecek çünkü yazın daha yakışıklı olacam .bronzlaşcam kilo vercem ve vgye başlayacağım tekrar .

Hepsi hayal
  • Ben de oturayım şuraya bir yere bakalım 3 ay sonra vaziyetler ne halde olacak
  • upla kardeşim sende upla.

iş arıyorum işe felan giremedim. Sevgilim hala yok. yalnızlık forever.
  • Umarım 3 aya kadar, fince, italyanca, almanca'yı adam akıllı öğrenirim.
  • Yerimi alayım hemen
  • Reserved...

• bakalım elimize ne kadar para geçecek.
  • VG'ye başlıcam , WT öğrenicem GW2 imi ve Razer'ımı alıcam.Hadi bakalım nolucak sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

bakalım 3 ay sonra uplarım .bu yaz 8 tane sınava girecem sınıfı geçmek için .69 kilodayım , karın kaslarının görünmesi için 60 kiloya inecem .173 boyundayım boyumu basketbol ve yüzme yaparak uzatmayı planlıyorum .birde dövme yaptıracağım küçük bir yere .3 ay sonra bakacam bakalım hangilerini yapmışım .ve yazın sonunda 1 yıldır sevdiğim ve beni reddeten kızın yanına gidecem .tekrar çıkma teklifi tarzı birşey edecem .bu sefer kabul edecek çünkü yazın daha yakışıklı olacam .bronzlaşcam kilo vercem ve vgye başlayacağım tekrar .

Hepsi hayal

1-vgye yarın başlıyorum
    2-bugün 30 dk nefes antremanı yaptım (yüzme)
    3-az önce 6200 m koşu yaptım (yürüyüş-koşu)
    4-hiç biri hayal değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.