Şimdi Ara

Okuldan Kayit Sildirip Yeni Okula Kayit Sureci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.Diyelim bir x bolumunde kyk bursu cikti kayit sildirip yeni okula baslayinca yine burs alabiliyormuyuz belli bir sarti varmi?
    2.Osym sinavina girdik ama uni okuyoruz tercih listesini girdigimizde okulun gelcegini garanti olarak biliyorsak aciklandigindami kayit sildiriyoruz yoksa tercih listesini girerken sildirmemiz mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Alamıyorsun tekrar kyk. Bende alamadım önceki üniversitede kredi alıyordum tekrar basvuramadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alamayabilirsiniz. Kesin birşey değil.

Kazandıktan sonra sildir ama o süreci olabildiğince hızlı yap. Kayıt sildirmek 1 saat de sürüyor 3 günde.
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Peki ilk yazdigimiz okulda ne yurt ne burs kredi hicbir seye basvurmasam yeni okula gecince basvurabiliyormuyum?

• biradetanketim B kullanıcısına yanıt
    Peki ilk yazdigimiz okulda ne yurt ne burs kredi hicbir seye basvurmasam yeni okula gecince basvurabiliyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABEeee

hiç başvuru yapmadıysanız ve almadıysanız yeni okulda başvurabilirsiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 1 Ağustos 2019; 9:54:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e devlette burs/kredi nakil başvuru alanı var oradan yapılıyor diye biliyorum, umarım doğrudur.

ben tercih döneminde sildirdim kaydımı ama sonuç açıklandığında da silinebilir uzun bir işlem değil zaten. öğrenci işleri de sonuçlar açıklansın öyle silelim demişti ben garanti olduğundan erken sildirdim.
  • ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Dilekce yazarsanız devam edebiliyor galiba ama en garantisi seneye başvurmak kesin geçmek istiosanuz

• ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Hiç basvurmazsanız evet yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben başka bir forumda bursun devam ettiğini okumuştum. Eğer sınavla yeni bir üniversite kazanırsan hiç ara vermeden yeni üniversiteye devam edersen alabiliyorsun diye biliyorum. Tabi bu değişiklikleri kykye bildirmek gerekiyor.

E devletten burs nakli yapmak gerekiyor sanırım başka okula. Ben yine de dilekçe yazıp + eski okuldan kayıt sildirdiğime dair belge + yeni öğrenci belgemi yollayıp bursun devam etmesini talep edeceğim.

• krediniz kesildi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.