Şimdi Ara

Okuldan Kaçma ve Yapabilecekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 4-5-6 derslerde deneme sınavı vardı arkadaşlar

3.ders kaçtık okuldan ilk defa kaçıyorum

müdür yardımcısı görmüş sınıfa gitmiş isimlerimiiz almış işlem falan başlatcakmış

ne yapabilir ilk defa kaçtım ama

https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
  • Anne babanı arar ve uyarı verir büyük ihtimalle ama 7-8 kişi birden kaçtıysa tutanak verir bence ama önemli olan evde babanın ne vereceği

Orijinalden alıntı: Fllanagan

Anne babanı arar ve uyarı verir büyük ihtimalle ama 7-8 kişi birden kaçtıysa tutanak verir bence ama önemli olan evde babanın ne vereceği

5 kişi kaçtık

https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
  • Aldırmayın böyle şeyleri. Bunlar hep gözünüzü korkutup, okuldan bir daha kaçmanızı engellemek için. Hiç birşey olmaz.

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Aldırmayın böyle şeyleri. Bunlar hep gözünüzü korkutup, okuldan bir daha kaçmanızı engellemek için. Hiç birşey olmaz.

+1

1sene önce mezun oldum liseden. böyle olaylar hep göz korkutmak için hiç bişey yapamaz disiplin felanda yemezsin kaldıki yersende korkma yıl sonu kaldırırlar. sıkıntı şeyler değil. okulu hapishane gibi yaşatma kendine. dışarıdada hayat var herşey okumak değil :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.