Şimdi Ara

Okuldan atılır mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstemeyerek de olsa bi kavganın ortasına dahil oldum. müdür çıkışta geldi dağıldı herkez gördü yani herkesi. biz de arkadaslarla velileri alıp gittik müdürün karşısına.
    dedik özür dileriz hata ettik. çocuklar geldi kavga ettiğimiz onlara da haklı haksız bakmadan özür diledik. aramızda halletti. müdür ama kızdı yani. ilk defa böyle bi kavga yaşıyorum. müdür dediki karşı tarafa sizin de veliniz gelsin. anlaşamıosanız naklinizi aldırın başka okula dedi, yada biz gerekeni yaparız diyor. moralim çok bozuk arkadaşlar. lise sonum şurda gidiceğim 3-4 ay. başıma gelene bak. istanbulda bi anadolu lisesinde okuyorum.

• @Ben Gastamonu
    arkadaşım moralim çok bozuk geyiğin hiç sırası değil şimdi.
  • yok kavgadan atılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

@Ben Gastamonu
    arkadaşım moralim çok bozuk geyiğin hiç sırası değil şimdi.

geyik istemiyorsan özele açıcaksın
  • senı vatandaşlıktan bıle çıkarttırır bu olay
  • Okuldan atmak için sağlam bi nedeni olması gerekiyor.. Bu nedenle seni atamaz. Korkma
  • Kavga okulun içinde olduysa postalar. İspatlarsa tutanak tutup disipline sevkeder. Disiplin kurulundaki öğretmenler de mecburen imzalar. Okulun dışındaysa hiçbir şey yapamazlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme bişey olmaz gözünüzü korkutmuş son aylarda olay çıkarmayın diye. Rahat ol, içini ferah tut
  • Abi lisede daha insan çocuk oluyor yaw kaygıya bakarmısın (Kötü manada demiyorum)
  • herkez gördü demek herkesi?
  • korkma olm bişi olmaz bizde lise sonuz bizde olaylar yasıoz öle bi atma gibi ihtimalleri yok senin gözünü korkutmuslar sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

korkma olm bişi olmaz bizde lise sonuz bizde olaylar yasıoz öle bi atma gibi ihtimalleri yok senin gözünü korkutmuslar sadece...

Atma ihtimalleri yok deyip adama gaz vermeyin yaa. Nasıl yok. Benim arkadaşı postaladılar. Öğretmen bir olaydan sonra gay misin olum sen dedi. Çocukta çıkarırsam anlarsın gay miyim deyince çocuğu yemin ederim başka ilçedeki bir ÇPL okula şutladılar..
  • Kardeş al senin için disiplin yönetmeliğinden uzaklaştırma cezası ile ilgili bölümü koyuyorum. Oku sen karar ver.

c) Okuldan tasdikname ile uzaklaştırma cezasını gerektiren davranışlar;
    1) Türk Bayrağı'na, sancağına, ülkeyi, milleti ve devleti temsil eden sembollere saygısızlık etmek,
    2) Millî ve manevi değerleri söz, yazı, resim veya başka bir şekilde aşağılamak; bu değerlere küfür ve hakaret etmek,
    3) Hırsızlık yapmak, yaptırmak ve yapılmasına yardımcı olmak,
    4) Okulla ilişkisi olmayan kişileri, okulda veya okula ait yerlerde barındırmak,
    5) Okul/kurum tarafından verilen kimlik kartı, karne, öğrenci belgesi veya diğer belgelerde değişiklik yapmak; sahte belge düzenlemek; üzerinde değişiklik yapılmış belgeleri kullanmak veya bu belgelerin sağladığı haklardan yararlanmak ve başkalarını yararlandırmak,
    6) Okul sınırları içinde herhangi bir yeri, okul yönetiminden izinsiz olarak eğitim-öğretim amaçları dışında kullanmak veya kullanılmasına yardımcı olmak,
    7) Okulun bina, eklenti ve donanımları ile okula ait taşınır veya taşınmaz mallarına zarar vermek,
    8) Ders, sınav, uygulama ve diğer faaliyetlerin yapılmasını engellemek veya arkadaşlarını bu eylemlere katılmaya kışkırtmak,
    9) Eğitim-öğretim ortamına yaralayıcı, öldürücü silah ve patlayıcı madde ile her türlü aletleri getirmek veya bunları bulundurmak,
    10) Zor kullanarak veya tehditle kopya çekmek veya çekilmesini sağlamak,
    11) Bağımlılık yapan zararlı maddeleri bulundurmak veya kullanmak,
    12) Yerine başkasını sınava sokmak, başkasının yerine sınava girmek,
    13) Eğitim-öğretim ortamında siyasi partilerin, bu partilere bağlı yan kuruluşların, derneklerin, sendikaların ve benzeri kuruluşların siyasi ve ideolojik görüşleri doğrultusunda eylem düzenlemek, başkalarını bu gibi eylemleri düzenlemeye kışkırtmak, düzenlenmiş eylemlere etkin biçimde katılmak, bu kuruluşlara üye olmak, üye kaydetmek; para toplamak ve bağışta bulunmaya zorlamak,
    14) Bilişim araçları ile yönetici, öğretmen, eğitici personel, öğrenci, memur, diğer görevliler ve ziyaretçilere etik olmayan ses, söz ve görüntülerle zarar verici davranışlarda bulunmak,
    15) Okul müdürlüğünden izin almadan okul hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı yapmak, bildiri yayınlamak, dağıtmak; konferans, temsil, tören, açık oturum, forum ve benzeri etkinlikler düzenlemek ve bu tür faaliyetlerde etkin rol almak,
    16) Bir kimseyi ya da grubu suç sayılan bir eylemi düzenlemeye, böyle eylemlere katılmaya, yalan bildirimde bulunmaya, yalan delil göstermeye ya da suçu yüklenmeye zorlamak,
    17) Eğitim-öğretim ortamında, herhangi bir kimsenin mal ve eşyasına el koymak, başkasına ait evrakı izinsiz açmak, tahrip etmek ve başkalarını bu davranışlar için kışkırtmak,
    18) Eğitim-öğretim ortamını, amaçları dışında izinsiz olarak kullanmak veya kullanılmasına yardımcı olmak,

• quote:

Orijinalden alıntı: Roumirues

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

korkma olm bişi olmaz bizde lise sonuz bizde olaylar yasıoz öle bi atma gibi ihtimalleri yok senin gözünü korkutmuslar sadece...

Atma ihtimalleri yok deyip adama gaz vermeyin yaa. Nasıl yok. Benim arkadaşı postaladılar. Öğretmen bir olaydan sonra gay misin olum sen dedi. Çocukta çıkarırsam anlarsın gay miyim deyince çocuğu yemin ederim başka ilçedeki bir ÇPL okula şutladılar..

:D senin o öğretmeninin ensesi baya kalınmış :D ben ne hadiseler yaşadım her seferinde atılıcaksın dediler :D 1 defa bile disiplin cezası bile almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Abi lisede daha insan çocuk oluyor yaw kaygıya bakarmısın (Kötü manada demiyorum)
    Lisede böyle düşünmez kavga eden adam, ilkokul için geçerli bu.

Atamaz, hiçbir şey olmaz.
  • %100 atılırsın.
  • İyi göz korkutmuş demek ki
  • HİÇ BİR ŞEY OLMAZ, OLURSA KENDİMİ 1 YIL BANLIYORUM
  • Toprak bile kabul etmez seni.

Şaka bi' yana hiç birşey yapamazlar.Hani saçı uzun çocukları sıradan ayırıp makas gösterip korkuturlarya,o biçim keklemeye çalışmış müdür bir şey olmaz.
  •  Okuldan atılır mıyım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.