Şimdi Ara

Okuldakiler beni kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen gun vize icin bir grup calismasi vardi.Gruptaki arkadaslar beni calismayi yapmak icin okulun yakininda bir kafeye cagirdi,gittim.Birtek ben bilgisayar getirmisim ve dogru duzgun ingilizcesi olan birtek bendim.Tum calismayi bana kitlediler.Kendileri sohbet ettiler,telefonla oyun oynadilar ben o sira bilgisayarda ingilizce essay yazmakla mesguldum.

    Ondan sonraki gun cocuklardan biri mesaj atti.Cubbeli mehmet bir odevim var sana zahmet turkce yerleri ingilizceye cevirirmisin dedi.Bende turkce yerleri diyince iki uc tane yer var hani onlari ceviricem sandim.

    Cocuk bana yazdigi makaleyi bi atti.3000 kelimelik makale.

    Sadece baslik ingilizce geri kalani full Turkce.Icimden kufrettim.1 gun bos gunum vardi oda 3000 kelimelik makaleyi cevirmekle gecti.Birde tamam ingilizcem iyi ama makale cok teknik konular hakkinda.Asiri fazla terim iceriyor.Zor cevirdim.

    Ondan sonrada baska bir dersin vize odevi vardi.

    Ethos dizisinin 4 tane filozofun bakis acisina gore yorumlamam ve 1500 kelimelik makale yazmam gerekiyordu.Diziyi izledim ama yazdigim makaleye o filozoflarin fikirlerini katmakta zorlandim.Cok zorlama bir makale oldu.Bende whatsapp grubundan sordum.Biri odevi yaptiysa bana atabilirmi,maksat ilham alayim diye.

    Tek bir insanoglu bile takmadi,vermem bile yazmadilar bana.

    Bugun sonuclar aciklaniyor.Milletin odevleri hep benzer cikmis.Megersem odevlerini herkez birbirine vermis birtek bana vermemisler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kullandırırsan kullanırlar. Uzun uzun yazmaya gerek yok

  • öyle arkadaşlarim olcağina yalniz olurum daha iyi

  • Hocam neden yapıyorsun sende kendini kullandırmaya yer arıyorsun gibi

  • Hayır demeyi öğrenmelisin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam affına sığınarak şu güzide atasözümüzü buraya iliştiriyorum:Eşek olana semer vuran çok olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 18 Kasım 2021; 15:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma hocam. Yapmak zorunda değilsin. Buraya yazana kadar seni kullananlara söyleseydin bunları bir daha cüret edemezlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerekirse yapayalnız kal, ama hayır demeyi öğren. Yapabileceğin bir şey olsa bile bazen hayır de. Kullandıklarını farkettiysen gerekirse 1 - 2 kelimelik bir şey olsa bile yapma.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.