Şimdi Ara

okuldaki siyasetten sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatrı sayılır zamandır foruma üyeyim, yaşadıklarımı anlatmak istediğim bir konu açmak geldi içimden. Bu sene okul değiştirdim puanım yüksek olduğu için burs verdiler, ben de özel okula kayıt oldum(lise). Okulun ilk haftası edebiyat öğretmeni kadın ismimi (alperen) beğenmediğini söyledi ve ismimle alay etti. Normalde okulda siyaset yapılmasını desteklemiyorum ve siyasi bir teşkilatın üyesi değilim, ne öyle şeylere ayıracak zamanım var ne de ailem izin verir. Ama alperen ismiyle alay eden birinin görüşünü anlamak zor değil herhalde. Derslerde de devlet demokrasiyi rafa kaldırdı gibi örnekler vb veriyordu. Okulda bu konuyu bozuntuya vermedim. Coğrafya hocası da derslerde açık açık sol örgütleri destekleyen laflar söyledi. Ben de bu durumdan sıkıldığım için sonraki gün Türkçü yazar Hüseyin Nihal Atsız'ın kitabıyla okula gittim. Onlara verilecek en güzel cevap okulda olay çıkarmak yerine bu oldu herhalde. Bugün aklıma esti edebiyat hocasının twitter hesabından takip ettiği kişilere baktım, bazı hdp millet vekilleri ve emek partisi vb komünist topluluklar. Şimdi alperen isminin neden hoşuna gitmediğini çok iyi anladım. Burada muhtemelen bunu okuyan, çocuğu olan insanlar da olacaktır, Türkiye'de okullarda siyaset bitmiş değil maalesef. Puanım da yüksek seneye sınıftaki bir arkadaşla başka bir ilçedeki devlet lisesine nakil olacağız, dört ay boyunca buna tepki göstermeden durmaya çalışacağım. Okuduysanız teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz lisedeyken öğrencilerin yapması yasaktı.Uzaklaştırma veya direkt atılma vardı işin ucunda.Ama hocalar görüşlerini özgürce belirtebiliyordu.

Edit: Bu sebeple okul değiştirmen çok saçma.Rahatsız oluyorsan veya dalga geçiyorsa kendisiyle konuş olmaz ise ailen ile konuş.Kendini neden ezdiriyorsun ? Eğer biri gidicekse o gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 16 Şubat 2016; 22:33:07 >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Forumda daha önce csb yazmadım, donanım bölümünde de bilen bilir zaten, ciddiye alın veya almayın size kalmış

• okumayın komünist eleyen ülkücü
  • Bizdede vardı feytullahcı hoca cok överdi feytullahı. Sanayi gitmis bir gün adamlara feytullahı anlatıyormus artık ne olduysa neden anlatıyor o kadarını bilmiyorum hocayı sanayiden kovmuşlar arkadaşlar anlatıyordu anltırkende cok güldüydük :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @RIP Gwen Stacy Olayı müdürle konuştum, müdür hocayı yanına çağırıp konuşmuş belliydi hocanın davranışları değişti :D Müdür bayağı kızmış demek ki. Okulu sadece onun için değiştirmiyorum başka nedenleri de var.
    @kadirfb81 Çok değişik adamlar var gerçekten her öğretmen olan istediği gibi kendi görüşünü öne çıkarabileceğini sanıyor. Sanayiden kovmaları ilginç olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyasetinizi burda yapmayin,burasi okul de.Ciddiyim ben boyle demistim agzini acamiyor

• Yani kardes sen her gittiginde aynı seyi anlatırsan tabi kovarlar yok bizim hocamiz söyle yok bizim hocamız böyle her gittiginde aynı şeyleri anlatıyormuş en sonunda kovmuşlar :)))

• Klokt kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yapılmaması gerekiyor. Siyasetin hiçbir türlüsü yapılmamalı. Bugün bu hocanın dediği benim zoruma gider yarın başka hocanın dediği başkasının zoruna gider. Ortamı germekten başka bir işe de yaramaz.

• Onu, isim verirken annen baban düşünecekti. Sırf Alperen için değil, dini isimler, siyasi isimleri koymak üzerine alınma ama dar açıdan bakmak yani bana kalırsa.
    Çocuk ileride siyaset yapacak olursa o ismi kendi siyasi yapar, dinle uğraşacaksa, ismi dinle anılır. İlle doğarken etiketlemek saçmalığın daniskası bence.

Şuan onun ceremesini çekiyorsun yani. Siyaset olarak görüşünle ilgili birşey söylemedim yanlış anlama olmasın. Siyaset zerre umurumda değil zira.
  • akyya kullanıcısına yanıt
    İsim konusunda haklısınız. Ama ilginç olan benim ismim ayrı yazılıyor (alp eren) şeklinde. Onu düşünmüşler yani ilerde başıma iş açılmasın diye Ben bitişik kullanıyorum.
    Buna rağmen bela arayan hocalar bulmak istediklerinde bulabiliyorlar.

• https://youtu.be/oQBa2pTr9GU

• Csb inciden (ç)alintı

• Edit: 10 yaşında ki çocuklara ne anlatmaya çalışıyorsam burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 17 Şubat 2016; 0:00:44 >
    Hocam sizin olay bu olayın tersi gerçekleştirmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: cryfex

Hocam sizin olay bu olayın tersi gerçekleştirmiştir

Ne fark eder,okulda siyasi ve dini propaganda yapılmasına karşıyım

ben fark eder demedim bu arada profilindeki adam mülkiye de öyle bi propangada yaptıki hala etkisi sürüyo okulda
  • Umarım CSB değildir çünkü blok atacağım, ileride hatırlatırsanız bloğu kaldırabilirim. 2000 mesajlı asosyal liseli potansiyel tehlike demektir.

• Bizim bir tarih hocamız vardı lisede. Adamın dibiydi. O karının ağzının payını iyi verirdi. Cudi hocam. Gerekirse döverdi. Cudi hocaaaaaaaaaaam. Hocacııııııııııım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.