derste kesin sorarım muhakkak çalışın dediği konuyu sormuyor ya. |
Okuldaki hocalar psikopat mı?

-
-
o nasıl bir şey? benim hocalarda çok zorluyordu. nereden çıkacağıyla ilgili hiç bir şey demezlerdi. baştan sona ne geçtiyse hepsine çalışırdık. diğer bölümlerdeki arkadaşlarla konuşurdum hocaları şöyle diyordu sınav öncesi '' 2- 4- 6 ve 7. konulara çalışın, diğer yerlerden sormayacam '' bunu bile bile dersten kalanlar ya da yapamayan, düşük not alanalr vardı. gerçi bu birazda bölümle alakalı. bölümün sıralamasına görede zorluğu vardır. yani 3000 sıralamayla 15000 sıralama olan bölüm arasındaki zorluk farkı olacaktır zaten. hocaların çoğuda benim dersten şu kadar kişi kaldı demek için uğraşıyor. kendi hazırladığı sınava girse cevap kağıdı olmayan yapamayacak tipler öğrencilere yapmadığını bırakmıyor.
-
Kardeş 1990'lı yıllarda bizim okuldaki öğretmenler, müdürler, müdür yardımcıları hepsi psikopattı yani nasıl anlatsam kafayı tahtaya vurmak mı dersin, üzerine tebeşir tozu dökmek mi dersin, kulakları mosmor olana kadar çekmek mi dersin daha bir sürü şey. Valla şimdi nasıl aklımı kaçırmadım ona şükrediyorum açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lethal gunKardeş 1990'lı yıllarda bizim okuldaki öğretmenler, müdürler, müdür yardımcıları hepsi psikopattı yani nasıl anlatsam kafayı tahtaya vurmak mı dersin, üzerine tebeşir tozu dökmek mi dersin, kulakları mosmor olana kadar çekmek mi dersin daha bir sürü şey. Valla şimdi nasıl aklımı kaçırmadım ona şükrediyorum açıkçası.
2000 lerin başında ortaokuldaydım öğretmenimiz bir çocuğu vura vura bayıltmıştı. Benim bir kere dayaktan kafam şişti 2 gün. Eskiler manyaktı yav neyse ki kolumuzu bacağımızı kırmadılar. Eve gelip bir de ana babamızdan dayak yiyoduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lethal gunKardeş 1990'lı yıllarda bizim okuldaki öğretmenler, müdürler, müdür yardımcıları hepsi psikopattı yani nasıl anlatsam kafayı tahtaya vurmak mı dersin, üzerine tebeşir tozu dökmek mi dersin, kulakları mosmor olana kadar çekmek mi dersin daha bir sürü şey. Valla şimdi nasıl aklımı kaçırmadım ona şükrediyorum açıkçası.
İlkokuldaki hocamız milleti kulağından tutup tahtaya fırlatıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hah bende onu diyordum.
-
Şöyle vay be dedirten okul anılarınız var mı gençler yazarsanız memnun oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 12 Ocak 2021; 16:56:5 > -
1.sınıfta 2 3 kıtalı şiir ezberleten psikopat hocamız vardı. ya zaten okumayı anca sökmüşüz ne diye şiir ezberletiyorsun.
-
2-3 kıta şiir ne ki. Bizde 5-6 kıta şiir zorunluydu unuttuğun zaman ya öğrenciler alay eder ya da öğretmenden g.....zekalı diye damga yerdin. Çok pis bir işkenceydi
.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X