Şimdi Ara

Okuldaki Çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okulda bir gerizekalı var okulu bana zehir etti p.zvenk.Biraz topluyum,kilo verdiğim içinde göbek yok sadece biraz göğüs var.Okula geldiğim her gün ''Kaan (adım kaan bu arada) memelerinden inekler kadar süt çıkıyor mu?Anca ye,zıç!Memeler lens mi falan salak salak şeyler söylüyor bana.Canıma tak etti,geçen hafta sesini gizlice kaydettim walkman'e,gördü,birkaç hafta bir şey yapamadı,ama sonra yine başladı hem de daha çok yapıyor.Bu salağı kale almamaya çalışıyorum ama her fırsatta bunu yapıyor.Sizce ne yapmalıyım?

• memelerinle emzir onu
  • Senle dalga geçerken ağzının burnunu kır en azından dayak yesen bile çekinir senden süt çocuğu gibi sessiz kalma cevap ver takmazsan tepene çıkar benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

memelerinle emzir onu

Ciddi konu ama lütfen yardımcı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan Akyol

Senle dalga geçerken ağzının burnunu kır en azından dayak yesen bile çekinir senden süt çocuğu gibi sessiz kalma cevap ver takmazsan tepene çıkar benden söylemesi

Abi ne diyorsun sen 5-6 kez dövdüm hatta bir seferinde kaşı patladı son seferinde de elimi büktü karnına tekme attım nefessiz kaldı şrfsz hala yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

quote:

Senle dalga geçerken ağzının burnunu kır en azından dayak yesen bile çekinir senden süt çocuğu gibi sessiz kalma cevap ver takmazsan tepene çıkar benden söylemesi

Abi ne diyorsun sen 5-6 kez dövdüm hatta bir seferinde kaşı patladı son seferinde de elimi büktü karnına tekme attım nefessiz kaldı şrfsz hala yapıyor.

yaşlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

memelerinle emzir onu

Ciddi konu ama lütfen yardımcı ol.

yumruklarınla karşılık ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Rezil olacağı bir biçimde döveceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

yaşlar?

8. sınıf işte yaşı hesap et.

• dayakla uslanmaz o. ayni turunden bendede var ama ben dayakla adam edemedim. agzini patlattim burnunu kanattim gozunu morarttim haala adam olmadi. cani sııldikca vuruyor. dayak yiyecegini bildigi halde efeleniyor. artik iyice sigir oldu. en sonunda elimde kalacak ama hayirlisi.lisede bunlari yasiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armstrong26 -- 21 Mayıs 2013; 22:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstüne yürü kısaca gövde gösterisi yap gözünü korkut onun bi daha bulaşmaz ha bulaşırsa gene aynısını yap olay çıkar bak bakalım konuşabiliyormu bi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

üstüne yürü kısaca gövde gösterisi yap gözünü korkut onun bi daha bulaşmaz ha bulaşırsa gene aynısını yap olay çıkar bak bakalım konuşabiliyormu bi daha

Hocam dedim ya 5-6 kez daldım tekme tokat herkesin önünde yine yok.
  • Okul bitti sayilir takma

• quote:

quote:

üstüne yürü kısaca gövde gösterisi yap gözünü korkut onun bi daha bulaşmaz ha bulaşırsa gene aynısını yap olay çıkar bak bakalım konuşabiliyormu bi daha

küfret
  • senle dalga geçerken hiç beklemediği anda okkalı bir tokat patlat boynuna yapış %100 kesin etki
  • Bir daha söylediğinde tokatı patlat sınıfa rezil olsun ya da onun da bir kusuru vardır sen de onla dalga geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

quote:

küfret

Bir kere meme olayına girdi yine ''aynı anan gibi'' dedim dedelendi şişe fırlattı ben de o şişeyi aldım kafasına fırlattım kafasında patladı. Kısacası küfür işlemiyor.

• quote:

quote:

O zaman tam dövememişin son senen nası olsa 18 gun felan kaldı ama senin yerinde olsam iyi bi doverdım hıncını alana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes1976

Bir daha söylediğinde tokatı patlat sınıfa rezil olsun ya da onun da bir kusuru vardır sen de onla dalga geç

Tabi ki var dersleri 0 hep (benim 5 en azından ),bıyıklı sakallı dolaşıyor,hepinizi satın alırım diyor yırtık pırtık ayakkabıyla falan geliyor vs.İşte bu çocuk (burada bıyık yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 21 Mayıs 2013; 23:19:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes1976

Bir daha söylediğinde tokatı patlat sınıfa rezil olsun ya da onun da bir kusuru vardır sen de onla dalga geç

Tabi ki var dersleri 0 hep (benim 5 en azından ),bıyıklı sakallı dolaşıyor,hepinizi satın alırım diyor yırtık pırtık ayakkabıyla falan geliyor vs.İşte bu çocuk (burada bıyık yok)

Okuldaki Çocuk

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365154310240152&id=100002367597142&set=a.107032149385704.20051.100002367597142&refid=17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 21 Mayıs 2013; 22:44:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.