Şimdi Ara

Okulda tek takılıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10.sınıfım özel okula gidiyorum, 2senedir şu okula alışamadım devamlı beni kücük düşürmeye calışan var baya sinirli bir tipimdir öyle takılırım ben ve ciddi biriyim şakayı hiç sevmem, beğenmediğim şeyler var mesela cocugun teki gelip ayağıma basıyor şakasına bastım diyor ulan bu nasıl bir şaka ya 2senedir alışamadım ortama benimle uğraşanlar var zamanında onlarla kavga ettim burnunu bile kırmıştım çocuğun,bu sene yine sataşıyorlar heralde sinirli tip olduğumu biliyolar okuldan atılmamı istiyolar heralde.. sınıfta tenefüse çıkmam genelde sıramda yatarım çocuğun teki gelmiş yanıma geliyor yok kulağıma üflüyor uyandırıyor ne yapayım şimdi bunları dövüp okuldanmı atılıyım?

• Şiddet çözüm değildir ama sinirini döverek çıkartabilirsin. Öğretmenine söyle devam ederse işe veliler karışır ve disipline kadar gider. Sonunda zararlı çıkıcak o olur seninse sadece zamanını çalar.
  • Allah kolaylık versin ben yapmadım ama sen git okul değiştir
  • Özel okulda öyle şey yapanlar cezasız kalmaz şikayet et müdüre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koli bandı al bebeyi yüz üstü sıraya yatır bantla yer misin yemez misin yap akıllanır

• Bütün yazayı kardeş payındaki sezainin oğlunun ağzından okudum, deneyin.

• Ne yaparlarsa yapsinlar sinirlenme veya gülme bir şey dediklerinde sallama onlara kendilirini kotü hissetir.Onlaru takmazsan kendilerini mal hissederler.Birkac denemeden sonra vazgecihorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şöyleyim yada böyleyim diye bişi yok bende senle aynı yaştayım bu sistemde herkesin suyuna gideceksin yoksa silinir gidersin .....çek onlara (umarım ban yemem) kendini ezdirme savun kendini tabi ama kavgayla değil adabınla özel okula gidiyorsun asıl derslere salma kendini ben kendimi toparlayamadım daha eldekini değerlendir konuşacağımn 1 kişi yeter o olmasa da olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.