Şimdi Ara

Okulda sınıflar dagitilacakmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sınıflar dagitilacakmis büyük ihtimal gecen seneki disiplin sucları yüzünden.Fakat 2 sene gecmis millet birbirine alismisken çok saçma değil mı dağıtma işlemi.Zaten çok kisi yok siniflar 23 kisi4sube var şikayet falan olsa vazgecirilebiliri mi acaba

• Biz de her sene oluyor. Gayet de iyi bence.
  • geçmiş olsun
  • :(
    Öss moduna girecekken bı de sinifla uğraş
  • ben nezih bir anadolu lisesinden kızların bol olduğu mahalle lisesine geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

Biz de her sene oluyor. Gayet de iyi bence.

aynen
  • ne uğraşacan okulda soru çözersin zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokulda okul 1. siydim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcısına posta koyup, kendi hazırladığımız listeleri kabul ettirmiştik
  • bizimde geçen sene disiplin suçu çoktu hocalardan çok şikayet geliyo diye dağıttılar geçen sene çok da iyi oldu o rezillerin arasından çıktım adam gibi insanlarla ders işledim sene başında kaynaşana kadarda dersleri çok güzel dinledim :d kaynaştıktan sonra da bi sürü gzel arkadaşım oldu yani kaliteli insanlar biri hariç
  • Gıcık olduğum bir kaç kişi ile aynı sınıfa denk gelmezsem bi de bir iki güzel kızla süper olur
  • 2 sınıfız bizi dağıtabileceklerini zannetmiyorum 2 sınıfın erkekleri birbirine kıl garanti birini hırpalarım ordan
  • Sınıftan memnunum diğer sınıfta bayağı var sevmediğim adamlar muhmetelen itiraz etcez belki 3sinif aasinda dagitilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.