Bu sene sınıflar dagitilacakmis büyük ihtimal gecen seneki disiplin sucları yüzünden.Fakat 2 sene gecmis millet birbirine alismisken çok saçma değil mı dağıtma işlemi.Zaten çok kisi yok siniflar 23 kisi4sube var şikayet falan olsa vazgecirilebiliri mi acaba
Biz de her sene oluyor. Gayet de iyi bence.
geçmiş olsun
:( Öss moduna girecekken bı de sinifla uğraş
ben nezih bir anadolu lisesinden kızların bol olduğu mahalle lisesine geçiyorum
biz öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcısına posta koyup, kendi hazırladığımız listeleri kabul ettirmiştik
bizimde geçen sene disiplin suçu çoktu hocalardan çok şikayet geliyo diye dağıttılar geçen sene çok da iyi oldu o rezillerin arasından çıktım adam gibi insanlarla ders işledim sene başında kaynaşana kadarda dersleri çok güzel dinledim :d kaynaştıktan sonra da bi sürü gzel arkadaşım oldu yani kaliteli insanlar biri hariç
Gıcık olduğum bir kaç kişi ile aynı sınıfa denk gelmezsem bi de bir iki güzel kızla süper olur
2 sınıfız bizi dağıtabileceklerini zannetmiyorum 2 sınıfın erkekleri birbirine kıl garanti birini hırpalarım ordan
Sınıftan memnunum diğer sınıfta bayağı var sevmediğim adamlar muhmetelen itiraz etcez belki 3sinif aasinda dagitilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme