Şimdi Ara

OKULDA SAÇ UZATMAK SERBEST Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 senedir okulda bir şey demiyorlar yeni müdür yardımcısı geldi kadın hemen kızmaya başladı herkese kestirmeye çalışıyor.Milli eğitimde ne yazıyor bulup atabilecek var mı? Onlara göre serbest mi değil mi yani? Ona göre kestirmiycem.Bugüne kadar kestirmedim yarın disipline vericek,kurulun karşısında ne dicekler çok merak ediyorum "saçın uzun uzaklaştırma veriyoruz" derlerse kahkahayı basarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Okulda saçlar açık ve temiz bulunur tarzı bişeydi ama uzunlukla ilgili bişey yazmıyor.

• bizim müdür dediydi saçlarınızı istediğiniz gibi yapın ama şu kılık kıyafete özen gösterin saçlara karışmıyoruz önceden kılık kıyafetede karışmıyorduk ancak velileriniz forma tercih etti artık formalara dikkat edin demisti

+ olarak da zaten meb yönetmeliğine bak saç uzatmak v.s serbest okula bonus kafayla gelen vardı sadece temiz tut birşey diyemez derse direk şikayet et görsün gününü

bizim arkadas bonus kafa 1 yıldır uzatıyor. lafı kodu hiçbirini birşeyler diyemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ben burada neden günah keçisi olarak bulunuyorum madem ceza verilecek okulda saci uzun olan (atiyorum) kalan 250 kişiyi de çağırıp kurulda yargilayin ben diğer öğrencilere ibret olsun diye ceza verilen bi öğrenciden başka birşey değilim su an ve öğrencilere disiplini sac kestirerek ogeetebileceginizi saniyorsaniz sizin egitiminizi sorgularim ben hocam. Size eğitim derslerinde öğrencinin saçı uzunsa disiplinsiz hovarda olur diye mi öğrettiler? Bir insanin saçına sakalına bakarak bu adam hovarda, serseri demek sadece toplumun en alt, egitimsiz kesiminin yaptığı bir iştir. Eğitim görünüşte değil kafada biter, benim terbiyemi ve disiplinimi de saçima ve kıyafetlerine bakarak değil davranış ve cumlelerime bakarak yargılamanız egitimim ve genel eğitim açısından daha yararlı olacağını düşünüyorum. Kaldiki milli eğitim bakanlığı da bu sac ile ilgili bakımlı ve temiz olması kaydı ile sac ile ilgili başka bir madde bulunmamaktadie, gordugunuz uzeree bende bakimli ve temizligne ozen gisteren biriyim. Eminim insanları saçlarına bakarak yargılanmayacağına dair bir ders gormussunuzdur.
    Sizi itham ederim karşınızda korkutabileceginiz bir ilköğretim öğrencisi bulunmamakla birlikte yeterli kültür ve eğitim düzeyine sahip, saygılı bir genç bulunmaktadır.

Durust olmak gerekirse hocam, baskalarini korkutarak, bir iki kişiyi asarak keserek güç yoluyla disiplini sağlamak yerine, bize daha yapıcı çözümlerle gelmeniz daha kalıcı bir disiplin sağlar. Öğrenciler olarak klasik eli belinde sıfırcı bir mudur yerine öğrenciyle yapıcı iletişimlere sahip kişiler görmek herkesin isteğidir. Burada konu benim saçım olmaktan çıkmış disiplin tanımına dönmüştür. Disiplin saçın kısa kravatin siki olması değil insanin terbiyeli ve saygılı olmasıdır. Bir kişi saçı uzun diye disiplinsiz olamaz. Bunu diyen kişinin kendisi eğitim almamış disiplinden yoksun ve güç tedirginliği yaşayan bir kimse olduğu da aşikardır.
    Sizi böyle olduğunuzu ima etmemekle birlikte, benim niye burada olduğuma dair gerçek bir açıklama bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CC2BDF57 -- 22 Şubat 2015; 23:04:33 >

• Serbest kardeşim 13 aylık saçım ile gidiyorum lise 4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim sınıf hocamız kesdirmediğim için saçımı makasla kesmeye kalktı ama ben kesdirmedim milli eğitim bakanı 2012 den beri saç uzatma yasak değil mili eğitim bakının videosu var hemde 2012 de tüm televizyon kanalarına çıktı ne karışıyolar sanki onlara biz saç uzatınca bişey oluyor elimden gelse hocayı elime alcam...
    BU VİDEOYU İZLEYİN!!! :https://www.youtube.com/watch?v=oZvsBCtg6X4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.