Şimdi Ara

Okulda kustum beyler :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmiş olsun allahtan benim başıma böle bir olay gelmedi.
  • kusmak berbat birşey. bende yatağın kenarına kusup sızmıştım temizlemesi çok zor olmuştu. neyseki senin pisliğini okulun görevlileri temizleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

öncelikle Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin neyse olayı anlatayim

dün doğum günümde ve pasta falan çok ağır kaçırdım yedikten sonrada yattım sabah kalktığımda aşırı midem bulanıyordu ama okula gitmem lazımdı felsefe sınavım vardı (allah belasını versin felsefenin zaten moktan geçti).kısaca okula gitmek zorundaydım ilk 2 ders matematikti ve hoca ders anlatmaya başladı ben 20-30 dk dayandım ama sonra bir gaz geldi aha bu gazı çıkarınca geçer diyerekten içten geyirdim sonra kusmuk ağzıma doluştu ulan ne yapıcam derken kusmuku tekrar yuttum nasıl yaptım bende bilmiyorum ama kimse anlamasın diye bu kez daha fazla çıktı bende hocaya el kol hareketi yaparak sınıftan çıktım ve ağzımı tutarak tuvalete emin adımlarla konuşuyordum hoca ise arkamdan hey sen dursana diye bağırdı ama pek takmadım sonra ben tuvalete girdiğimde hoca kızlarla konuşuyordu ağzı dolumu diye sordu onlarda evet falan dedi neyse ben lavaboya yağdırdım baya ama fena rahatladım.sonra tuvaletten çıktım kızlar bana acıyarak bakıyordu kantine gidip mendil aldım üstüme bulaşmadı ama hava alırım diyerekten aldım mendili merdivenelrden çıkarken kızlar hala bana bakıyordu ama benim pek umrumda olmadı hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler.sınıfın kapısını tıklayark içeri girdim ve hocadan özür dileyerek hocam mdiem bulandı çıkmam grrekti dedim.hoca anladım zaten falan dedi.lise 3 e gittiğim için pek kişi dalga geçmedi geçse bile umrumda olmazdı .neyse işte hikaye bu gerçekten çok kötü bir durum kimsenin başına gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

öncelikle Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin neyse olayı anlatayim

dün doğum günümde ve pasta falan çok ağır kaçırdım yedikten sonrada yattım sabah kalktığımda aşırı midem bulanıyordu ama okula gitmem lazımdı felsefe sınavım vardı (allah belasını versin felsefenin zaten moktan geçti).kısaca okula gitmek zorundaydım ilk 2 ders matematikti ve hoca ders anlatmaya başladı ben 20-30 dk dayandım ama sonra bir gaz geldi aha bu gazı çıkarınca geçer diyerekten içten geyirdim sonra kusmuk ağzıma doluştu ulan ne yapıcam derken kusmuku tekrar yuttum nasıl yaptım bende bilmiyorum ama kimse anlamasın diye bu kez daha fazla çıktı bende hocaya el kol hareketi yaparak sınıftan çıktım ve ağzımı tutarak tuvalete emin adımlarla konuşuyordum hoca ise arkamdan hey sen dursana diye bağırdı ama pek takmadım sonra ben tuvalete girdiğimde hoca kızlarla konuşuyordu ağzı dolumu diye sordu onlarda evet falan dedi neyse ben lavaboya yağdırdım baya ama fena rahatladım.sonra tuvaletten çıktım kızlar bana acıyarak bakıyordu kantine gidip mendil aldım üstüme bulaşmadı ama hava alırım diyerekten aldım mendili merdivenelrden çıkarken kızlar hala bana bakıyordu ama benim pek umrumda olmadı hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler.sınıfın kapısını tıklayark içeri girdim ve hocadan özür dileyerek hocam mdiem bulandı çıkmam grrekti dedim.hoca anladım zaten falan dedi.lise 3 e gittiğim için pek kişi dalga geçmedi geçse bile umrumda olmazdı .neyse işte hikaye bu gerçekten çok kötü bir durum kimsenin başına gelmesin

• 2005 den beri kusmadım
  • "çok kötü bir durum kimsenin başına gelmesin "
    ne var bunda liseli, görende kanser filan oldun sanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

çok komikti

yuh artık ayıp ama. nasıl gülebiliyorsun anlamıyorum ve sende bu olay başına gelmeden akıllanmazsın herhalde. geçmiş olsun hocam.

kardeş sen çift karakterlimisin?

Kendin yazıyon,kendi kendine kızıyon,nabıyon olm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

/>

Uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim süpermiş
  • Geçmiş olsun da buna da şükret ben okulun önündeki ağaca kusmuştum
    Hemde bimin önündeydi :D
  • bende 8.sınıfa giderken yanımda oturan arkadaşın ayakkabısına kusmuştum ama öle utanma sıkılma gibi bi durum olmadı yakın arkadaştık zaten sonra çok gülmüştük
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Ben uyuyordum sabah kalktım yastıkta sanki küçük yuvarlak tabaktan çıkan pilav gibi şekil almış kusmuk vardı nasıl yaptığımı bilmiyorum

Onlar yenmelik kanka bana da oluyo uyanınca pilav gibi yenebiliniyo onlar ben yiyom.
  • quote:

/>

Ulan yemin ederim bak mübala yapmıyorum. yerlere yattım abi karnım ağrıdı la o ne laa HASIDFASDOQWK
  • 2. sınıfta 5 dakika araliksiz kusmustum tüm sınif beni izlemisti film izler gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

2. sınıfta 5 dakika araliksiz kusmustum tüm sınif beni izlemisti film izler gibi

sen aşmıssın kanka
  • Geçmiş olsun. Küçükken her ay 2-3 defa başıma geldiğinden bilirin nasıl bir şey olduğunu.
  • Bende orta okul 1 de kusmuştum.Midem bulanıyodu hocam tuvalete gidebilirmiyim dedim.Hoca hayır dedi.Bende sen istedin bunu dedim içimden ve kustum.Ortalık battı.İyi yaptım hocaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

/>

Ulan yemin ederim bak mübala yapmıyorum. yerlere yattım abi karnım ağrıdı la o ne laa HASIDFASDOQWK

Hacı bu gif'in linki verele
  • Gecmis olsun
  • Bunamı üzüldün.Ben görmedim ama son anda yetiştim.Sınıfa bi girdim bütün sıralar ve yerler kusmukla boyanmış turuncu turuncu.Sordum dedim noldu lan burda böyle.

Anlattılar işte.Bi başlamış kusmaya tuvalete giderken hem koşup hem kusmuş heryeri bulamış b.k etmiş arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.