Şimdi Ara

Okulda kustum beyler :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun . Ben de 1 ve 2'deki rahatsızlığımdan dolayı hergün kusardım sınıftakiler alışmıştı artık biliyorum yani o durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

Kızlar umrumda değil diyorsan her satırda kızlar bakıyordu, hoca kızlarla koşuyordu yazmışsın, bence kızlara rezil oldun adamım

olduysak olduk ama kızlar yanıma gelip şimdi daha iyimisin derken gayet cool davranmamla kurtardım
    ben zaten kendine güveni olan birisiyim ve bu kusmama kendime güvenimi dahada artırdı

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Geçmiş olsun dostum. Zeytinyağı al bir tatlı kaşığı. Mide bulantısına çok iyi geliyor. Ben de bir kere yemekten sonra kusacak gibi olmuştum zeytinyağı bastırdı bir şekilde kusmayı.

mide bulantım geçti ama bir dahakine böyle birşey olursa denerim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: K-O-A

naptın lavaboya kusulur mu tıkanmıştır orası

geçmiş olsun

tıkandı zaten ama ne yapabilirdimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 18 Kasım 2011; 18:17:17 >

• Geçmiş olsun arkadaşım. Olur böyle şeyler takma
  • Ben uyuyordum sabah kalktım yastıkta sanki küçük yuvarlak tabaktan çıkan pilav gibi şekil almış kusmuk vardı nasıl yaptığımı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Bizim kızlar genellikle kusuyor bilader sorun yok sınıfa kusmadıkça bir şey olmaz.

Gel kusturuyum senide o zaman.
  • lan buna mı üzülüyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B541F052E -- 18 Kasım 2011; 18:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Napalım yani

birşey yapmana gerek yok
  • Her insan kusabilir kardeş.Boşver gel LoL oynayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Napalım yani

birşey yapmana gerek yok

Olm ozaman niye konu açıyonnn
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Napalım yani

birşey yapmana gerek yok

Olm ozaman niye konu açıyonnn

derdimi paylaşmak istedim çok kötü bir durum başına gelirse anlarsın belki

• Hayatımda hiç kusmadım ben başıma gelceğinide sanmıyorum. Okuluda bitireli 5 sene oldu hiç gelmez başıma (:
    Ayrıca insanlar yer,içer ve kusarlar takma kafana saçma şeyleri.
  • geçmiş olsun kardeş çok kötüdür mide bulantısı bendede var metpamid hap aldım işe yararmıki ya
  • en korktuğum şey

neyse allahtan sınıfa falan kusmamışsın. senin olayda utancak bişey yok kardeşim. benim korktuğum sınıfta otururken birden kusmak ve hademenin elinde paspasla gelmesi. herkesin iğrenerek ıyk demesi hahaha

liseyi böyle bişey yaşamadan bitirdik şükür
  • Dostum gecmis olsun ya
  • Benim de bu sabah babam klozete kusmuş evde. Baş ağrısıyla uyanmış, direk klozetin başına. Tesadüfe bak.
  • o bişimi beni otobüs tuttu seyir halindeki otobüsten atlayıp yol kenarına kustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

çok komikti

yuh artık ayıp ama. nasıl gülebiliyorsun anlamıyorum ve sende bu olay başına gelmeden akıllanmazsın herhalde. geçmiş olsun hocam.

lan!?
  • iyi ki sınıfa kusmamışsın arkadaşlarına da yazık olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

Kızlar umrumda değil diyorsan her satırda kızlar bakıyordu, hoca kızlarla koşuyordu yazmışsın, bence kızlara rezil oldun adamım

al işte bu adamlar ruh hastası pskologa gıt bi görün abi
  • O kadar da kötü değil, hoca ders anlatırken arkada kusan alkolik arkadaşlarım vardı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.