Şimdi Ara

Okulda kimya dersini nasıl işliyordunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene hoca bize sene başında Eksenin defter-kitap ve soru bankası aldırdı. Derste defter-kitap böşyerleri dolduruyordu kadar sadece başka hiç bir şey yapmıyorum, hiç soru çözümü görmüyorduk. Dönem sonunda da hoca soru bankasından geldiğimiz yere kadar bütün soruları çözmemizi ve ayrıca çözümlerini yazmanızı istiyordu. Çözüm yazmadığımız her soru için 5 puan kırıyordu (sözel sorular dahil). Bu şekilde performans notu giriyordu.

Derste defter-kitabı dolduruyoruz, hoca ekstra hiç bir şey anlatmıyor, tamam diyorum bu konu çok kolay yaparım diyorum. Sonra ödev için soru bankasını açıyorum kalem dahi oynatamıyorum. Her 3 sorudan 2sinde hiç duymadığım şeyler geçiyordu. Hiç bir şey bilmediğimi anlıyordum.
    Siz nasıl ders izliyordunuz verimli oluyor muydu kimya dersleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim 11. sınıftaki kimyacımız sınıfta konuşan olursa küsüp ders anlatmazdı hemde iyi bir anadolu lisesindeydik.
    12 de ise 65 70 yaşında bi teyze geldi başımıza düzgün konuşamazken bize organik anlatmaya çalıştı sonra pes etti zaten serbest bıraktı hep inşallah emekli olmuştur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi yine 2 haftada organik bitirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.