Şimdi Ara

Okulda kavga cikicak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milllet sinifta bi cocuk var simdi bende iki ayda toplam 37tl kontor atmis hattina bende bunu bi hafta once farkettim ondan sonra facebookundaki butun fotograflarin sedat abilisini yapip ppsi yaptim. Cok sinirlenmis simdi okula gidince kesin satasir. Olay su ki ona en iyi yumrugu nasil atarim ? Normalinde koluk gucludur bayaa ama hani vurdugumda burnundan kan gelicek ve seert sekildi millete ibret olsun nasil vururum ? Bu arada cocugun beni dovebilme ihtimali yok hatta bir yumruk atarsa sansli.

Ozet: okulda kavga cikacak sanirim etkili bicimde nasil vuryrum ? İbret olsu. Cocuga

• İlk başta aziz şovalye sana bu yaptığın şeyden dolayı tebriklerimi sunuyorum.

Yapacağın şey şu olsun; adama bak "llölölölölölö gölölörlölölöelö" de deli sanar
  • seviyorsan git kafa at bence

ama kavga en son seçeneğin olsun
  • Diyaframına yumruk atıp kafasını eğdiğinde de burnuna diz çak ya da direk boğazına sert yumruk at adam ölsün hiç uğraşma.Ama bence hiç bulaşma böyle şeylere çiçek böcek dünya güzel diyip yolunuza devam edin.Çocuğun ağzını burnunu kanatmak yerine etkisiz hale getirip at bir kenara.
  • insanlık dışı hareketler yapmanın lüzumu yok şiddete hayır yarın öbürgün senden güçlü biri çıkıcak karşına yarma gibi gel lan buraya azını yüzünü kıracam diyecek ibretlik olsun diye oda seni dövecek ? Çok güzel şeyler hissedersin heralde çok mutlu olursun dimi ?
  • Kasiklara tekme at
  • En iyisi kulağa sağlam bi yumruk attmak adamın dengesi yakar o zaman ayağına çalım at yere düşsün gerisi sana kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde kızla ders calisilir mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

İlk başta aziz şovalye sana bu yaptığın şeyden dolayı tebriklerimi sunuyorum.

Yapacağın şey şu olsun; adama bak "llölölölölölö gölölörlölölöelö" de deli sanar

zuahuhahauhu
  • Yürü git len ne biçim konu açıyonuz beeee
  • şiddete hayır
  • kontörü anlamadım ?
  • Uzlaşmak istiyorum güzel kardeşimde ve tokalasmak icin yaklasinca kafayı yerlestir burnuna...-:)
  • Ben ne biliyim ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.