Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
305
Favori
143.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gün okulda benim karnım ağrıyor ama öyle rahatsız edecek değil tee o zaman ben ortaokul 1 deydim fakat ki lakin olası türkçe dersimizde benim Gaz fazla sıkışmış.. zırt zırt cırıt.. hafiften böyle sala sala sala iyice çoğalmaya başladı en sonunda biraz daha böyle hafif gürültülü olmuş en sonuncusu kimse farketmedi ama yandaki arkadaş bana Osuruklu demeye başladı ve bizim türkçe hocası duydu onu.. Ve gözü bana bakacak ve birşeyler dicek diye ben yusuflardayım ama lakin gözü öbür sıralara kaydı o olay orda bitti..

Gene olaylardan bir gün... Ortaokul 1 yaza doğru bizim haldun diye arkadaş kıkırdıyor gülüyor ama nasıl gülme.. Tabi bende ona uyar ve başlarım kakırdamaya.. saatlerce dakikalarca yaklaşık 35 dakika aralıklı kıkırdama ile gülümsememi gören bizim iş eğitim hocası Tülay Zengi hanımefendi beni kapıya attı sınıtfan çıkardı yaklaşık beş dakika sınıftan dışarda kaldım soğukta.. allahtan hırka vardı.

• Lise 1 de iken biraz kiloluydum.

Birgün okulun içindeyim işte sınıfa doğru gidiyorum, solumdada müdür yardımcısı ve süper bir kız grubu var.Birden müdür yardımcısı tuttu beni oğlum bu göbek ne lan yemeğini kes zayıfla az dedi.

En çok utandığım anı buyduya kızlardan falan utanıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

abazayız 6. sınıfız.gittik arkadaşın evine 6-7 kişi peçetelerle tuvalet kağıtlarıyla izleyip attırcaz.neyse izliyoruz.daha küçüğüz ya akıtana o zamanlar aga gibi davranılırdı.o adam reyiz olurdu .neyse herkes açtı başladı çekmeye fakat daha attıran yok.arkadaşın teki bağırmaya başladı geliyo geliyo oh oh diye hepimiz adama odaklandık bekliyoruz merakla.salak çocuk arkadaşın üstüne işemişti

Gulmekten Mıçıyordum.

• bulunsun
  • Bi tanede ben anlatayım. O zamanlar lise 2'deyim. Bizim bi felsefeci vardı adam felsefe okumaktan kafa biraz uçmuştu değişik bi adamdı. Neyse bi gün zil çaldı arkadaşlarla sınıfa çıkıyoruz merdivenler tıklım tıklım o ara bizim felsefecide yukardan aşağıya iniyormuş bende bunu farketmedim o ara millet yüzünden hocaya çarptım ne kadar şiddetle çarptıysam hoca duvara yapıştı ben tabi bozuldum hoca 1-2 sn sonra kendine geldi beni omzumdan çevirdi sonra omzuma sert bi yumruk çaktı. o arada merdivendekiler de bize bakıyor herkese çok pis rezil olmuştum. sonra ertesi gün derste hoca yanıma geldi "evladım ben sigarayı bıraktım o yüzden bu aralar çok asabiyim dün için kusura bakma" felan dedi
  • Sınav vardı evden aceleyle çıktım arabaya bindim. ama altıma mıçtım mıçacam.girdik sınava yerimde duramıyorum. yavaştan alttan salmaya başladım. yandaki eleman kokuyu farketmiş. önden bi sıra boşaldı ordaki adam kalktı gitti. benm yandaki eleman yanımdan kalktı küfrede küfrede öndeki sıraya bi kaçışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Sınav vardı evden aceleyle çıktım arabaya bindim. ama altıma mıçtım mıçacam.girdik sınava yerimde duramıyorum. yavaştan alttan salmaya başladım. yandaki eleman kokuyu farketmiş. önden bi sıra boşaldı ordaki adam kalktı gitti. benm yandaki eleman yanımdan kalktı küfrede küfrede öndeki sıraya bi kaçışı var

• quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

abazayız 6. sınıfız.gittik arkadaşın evine 6-7 kişi peçetelerle tuvalet kağıtlarıyla izleyip attırcaz.neyse izliyoruz.daha küçüğüz ya akıtana o zamanlar aga gibi davranılırdı.o adam reyiz olurdu .neyse herkes açtı başladı çekmeye fakat daha attıran yok.arkadaşın teki bağırmaya başladı geliyo geliyo oh oh diye hepimiz adama odaklandık bekliyoruz merakla.salak çocuk arkadaşın üstüne işemişti

Gulmekten Mıçıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

İşte Rezil Olduğum O Video
    Önce Olayı Anlatayım. 5-6 Arkadaş Okulun Bahçesinde Maç Yapıyorduk ( Basketbol Topuyla ) Aradan 5 Dakika Geçti Okulun Bekçisi Diğer Sınıfları Rahatsız Ediyorsunuz Oynamayın Falan Demeye Başladı Bizde Sınıfın Olduğu Koridora Çıktık Bu Sefer Orda Kendi Aramızda Oynamaya Başladık Birbirimize Çalım Falan Atıyorduk Top Benim Ayağıma Geldi Arkadaşm Arkadaydı Pas Att Diye Hayvan Gibi Bağırmaya Başladı Bende Bi an Önce Sussun Diye Hiç Arkaya Bakmadan Pas Attım Şut Çektim Desem Sanırım Daha Doğru Olur Neyse Ne Olduysa Orda Oldu Basketbol Topu Koridorda Bulunan Lavaboya Çarptı Lavabo Kırıldı Tabi İşte Olay Yerinden Görüntüler

http://www.vidyotup.com/video/114165/Futbol

Utandım tabi öyle kırınca ama haftaya lavabo yapılmıştı.

hesap makinesiylemi çektin

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrior'

quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

İşte Rezil Olduğum O Video
    Önce Olayı Anlatayım. 5-6 Arkadaş Okulun Bahçesinde Maç Yapıyorduk ( Basketbol Topuyla ) Aradan 5 Dakika Geçti Okulun Bekçisi Diğer Sınıfları Rahatsız Ediyorsunuz Oynamayın Falan Demeye Başladı Bizde Sınıfın Olduğu Koridora Çıktık Bu Sefer Orda Kendi Aramızda Oynamaya Başladık Birbirimize Çalım Falan Atıyorduk Top Benim Ayağıma Geldi Arkadaşm Arkadaydı Pas Att Diye Hayvan Gibi Bağırmaya Başladı Bende Bi an Önce Sussun Diye Hiç Arkaya Bakmadan Pas Attım Şut Çektim Desem Sanırım Daha Doğru Olur Neyse Ne Olduysa Orda Oldu Basketbol Topu Koridorda Bulunan Lavaboya Çarptı Lavabo Kırıldı Tabi İşte Olay Yerinden Görüntüler

http://www.vidyotup.com/video/114165/Futbol

Utandım tabi öyle kırınca ama haftaya lavabo yapılmıştı.

hesap makinesiylemi çektin

• Derse 1dk kalmıstı başlamasına , tam sırama oturucam arkadan sırayı cekti arkadas i caat diye yere düstüm kızlar yarıldı , herkes bakıp gülüyor falan kıpkırmızı oldum tabi o ceken cocugada kıl oldum o gün ..
  • 2 sene önce lys matematik sorularımı çözdürüyorum dershanede. Bir sınıftayız ve sınıfın karşısında öğretmenler odası var. Birinin babası gelmiş hocalarla konuşacak bekliyor. Duvar dibinde 2 sandalye ve aralarında cam bir masa var. Dayı elinde bir kağıt okurken denk getiremedi gitti cam masaya oturdu. Tam hoca ile dalmışız çaaat diye bir ses geldi hocanın ödü koptu. Baktım dayı yerde bön bön bakıyor. 4 sorum vardı ama arkadaşla yerleye yatıyoruz diye hoca kovmuştu.
  • Sınıfta geçen bi olay.2 arkadaş çöp kutusunun orda kalem açıyolar.hoca espri yaptı.arkadaş bi güldü,diğer çocuğun sırtına sankı mıçmış.çoçuğun sırtı sapsari sumuk,sarhos .oku gibi
  • Benim ilk ve orta okul çağlarımı kapsayan dönemde düzenli bir ishal hastalığım vardı serum falan aldığım oldu yani bayağı ağır ve her senenin ağustos ila ekim aylarında olan bir hastalıktı neyse sadede gelelim.
    Sanırım 3. sınıftaydım kaka geldi kıvranmaya başladım baktım ayağa kalkıp tuvalete gitmeye kalksam o zorlanmayla patlayacak saldım bende sonra annemi arattırdım müdür yardımcısına temiz pantolonla külot getirdi okula tuvalette değiştirip eve dönmüştüm. Yıllarca dalgası oldu ama ben yapınca direk hocaya hocam ben altıma yaptım dedim aynı durumu yaşayan bir arkadaş çaktırmamak için yarım saat tenefüsü beklemişti bütün sınıf kaka kokmuştu :S

Bir defasındada tam hoca gelmeden birkaç saniye önce takımlara diz attı arkadaş o zamanlarda nedense testisleri apandist diye biliyoruz. Neyse hocaya dedim tuvalete gidebilirmiyim izin vermedi dedim hocam apandistime vurdular gitmem lazım hoca dedi nerden anladın tam apandistine vurduğunu falan baya zorladı beni bende acıya dayanamayıp en son ŞEYİME VURDULAR ŞEYİME TAMAMMI diye bağırarak izin almadan çıktım gittim tuvalete(Bayan hocaydı).

aklıma bunlar geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Benim ilk ve orta okul çağlarımı kapsayan dönemde düzenli bir ishal hastalığım vardı serum falan aldığım oldu yani bayağı ağır ve her senenin ağustos ila ekim aylarında olan bir hastalıktı neyse sadede gelelim.
    Sanırım 3. sınıftaydım kaka geldi kıvranmaya başladım baktım ayağa kalkıp tuvalete gitmeye kalksam o zorlanmayla patlayacak saldım bende sonra annemi arattırdım müdür yardımcısına temiz pantolonla külot getirdi okula tuvalette değiştirip eve dönmüştüm. Yıllarca dalgası oldu ama ben yapınca direk hocaya hocam ben altıma yaptım dedim aynı durumu yaşayan bir arkadaş çaktırmamak için yarım saat tenefüsü beklemişti bütün sınıf kaka kokmuştu :S

Bir defasındada tam hoca gelmeden birkaç saniye önce takımlara diz attı arkadaş o zamanlarda nedense testisleri apandist diye biliyoruz. Neyse hocaya dedim tuvalete gidebilirmiyim izin vermedi dedim hocam apandistime vurdular gitmem lazım hoca dedi nerden anladın tam apandistine vurduğunu falan baya zorladı beni bende acıya dayanamayıp en son ŞEYİME VURDULAR ŞEYİME TAMAMMI diye bağırarak izin almadan çıktım gittim tuvalete(Bayan hocaydı).

aklıma bunlar geldi

Hoca gene iyi anlayışla karşılayıp birşey dememiş.. tamammen çocukluğuna verip yoksa bir şaplak.. yerleri öpersin çünkü biliyorsun hocalar öğrencisinin bağırmasına kattiyen altta kalamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Benim ilk ve orta okul çağlarımı kapsayan dönemde düzenli bir ishal hastalığım vardı serum falan aldığım oldu yani bayağı ağır ve her senenin ağustos ila ekim aylarında olan bir hastalıktı neyse sadede gelelim.

aklıma bunlar geldi

Hoca gene iyi anlayışla karşılayıp birşey dememiş.. tamammen çocukluğuna verip yoksa bir şaplak.. yerleri öpersin çünkü biliyorsun hocalar öğrencisinin bağırmasına kattiyen altta kalamazlar

Hoca pek şiddet yanlısı değilde ya çok ihtiyacı olduğu zaman müdür yardımcısına dövdürtürdü en fazla.. Bide değer verdiği bi öğrenciydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Bu yeni genc nesilde hiç heyecan yok bari ben anlatıyım.

orta 3(8. sınıf) deyim o zamanda sınıf baskanı sectiler beni neyse Cumhuriyet diye bir film bütün okullarda gösteriyor neyse bizim okula geldi, bende sınıf baskanı olarak paraları topladım labaratuara soktum milleti, neyse film basladı o zamanda projeksiyon heryerde yok ilk defa gormustum bende, beyaz perdeye yansıtıyorlar. En önde müdür yardımcısı ben birde sinema yetkilisi varız arkada ögrenciler, sanırım 10 yada 15. dakikalardaydı film ortamın karanlıgındanda faydalanıp burnumu karıstırıyordum bende yalnız burundan öyle bir pislik cıktı ki ta genizime kadar kaplamıs neyse sağ işaret parmagımda bu sümük. Baş parmagımla birlikte bir attım beyaz perdeye yapıstı, hemen sinemayı getiren adam ne oluyor bu terbiyesizligi kim yaptı felan ortalıgı bir yaygaraya verdi ışıgı actılar, haydar hoca olm sen mi yaptın diyor bende efendi bir cocugum hayır hocam dedim millete bagırıyor lan nasıl fırlattınız perdeye kadar of of rezillik ki ne rezillik..

Ben de gittim orada

OFF Karnım ağrıdı valla

• Orta 1 zamanları falandı sanırım, orta okula geçmişiz kendimizi bir şey sanıyoruz arkada oturuyoruz 5-6 kişi makara muhabbet, kızlara falan laf atıyoruz, hemen yan tarafımızdada 2-3 kişilik bi kız grubu var, günümüzün kaşarları Her neyse bizim arkadaş bir espiri yaptı, ya espiriyi kimse anlamadı yada ben fazla abarttım herkes ciddi şekilde döndü bize doğru bakıodu ben hayvan gibi bi düldüm ayıptır söylemesi nezleydim o günde burnumdan fışt diye sümük aktı düşse yine iyiydi bi ihtimal kimse görmez derdim ama bu düşmedi sarkıo millet sonra gülmeye başladı

• Bizim okulda her sınıfta bilgisayar vardı, İngilizce dersindeyiz film izliyoruz. Arka sıradayım takılıyorum kafam sırada yatıyorum ama bi yandan da dinliyorum.Ergenliğin verdiği ateşti heralde o zamanlalr dalgada durup dururken kıpırdanmalar oluyordu. Yine o kıpırdanma zamanlarından biri gelmiş çatmıştı. Neyse oturuyorum ben arkada falan filan. Kapı çaldı bi sınıftaki bilgisayarın sesi mi ne çıkmıyomuş İngilizce hocamıza hocam birini gönderinde yapsın dedi o sınıfın öğretmeni.Bizim hoca da beni gönderdi her zamanki gibi.Fatih bi baksana dedi hoca teşekkür etti ve kapıdan çıktı herkes bana bakıyo benım gıdıp o hocanın bılgısayarını yapmam lazım, sınıftan cıkıcam ama nasıl cıkıcam Ayağa bile kalkamıyorum o derece biraz beklesem hoca azarlayacak kalktım ayağa ama böyle resmen doksan derece eğilerek yürüyorum koşa koşa çıktım o sınıftan O bilgisayarın olduğu sınıfa girdim arkam sınıfa dönük yürüyorum böyle yan yan GTA Vice City deki Tommy gibi resmen gittim masaya masa benden kısa ayakta duruyorum bellı oluyo hoca bi bilgisayara bi bana bide önüme bakıyo şoka mı girdi ne oldu anlamadım Driverı silmişler diyip kaçtım direk

• Bir arkadaşla kantine indik yukarı çıkıyoruz ben bizim sınıftan birisine aşığım işte tam çıkarken onu gördük sonra benim arkadaşta eliyle yanlışlıkla gözlüğüme bir vurdu benim gözlüğün öbür ucu koptu sevdiğim kızda gülmeye başladı (sanırım oda beni seviyo derslerde felan göz göze geliyoruz ama ben emin olmak istiyorum) ben gözün parçasını arıyom 2 tane hoca geçiyor ne arıyorsun evladım dedim hocam gözlüğüm koptu hocalarda arıyo cümbür cemaat kimse derse girmiyo gözlüğü arıyoruz sonra benim başka bir arkadaş geldi noldu dedi dedim şu bu işte bir baktı benim gözlüğün parçası kulağımda kalmış bende gülme krizine felan girdim sorada yapıştırdım gözlüğü

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.