Şimdi Ara

okulda disipline vercekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınıfta ve bölümde harlem shake çektik, dansa uygun hareketler yaptık, bizim bölüm hocaları görmüş işte bu cuma babalarınız gelcek demiş, herhangi birinizin babası gelmezse müdüre izletirim okuldan attırım iki lafıma bakar demiş. ben yoktum sırf deneme sınavı oluyorum. şimdi bu hocalara ne demeli, bu dansa turkcell reklamında yer veriyor üniversiteler çekiyor yine başka liseler. ama bizim hocalar olmaz siz çekemezsiniz disipline veririz babalarınıza izleticem diyor.

sınav öncesi strese girdim, sizce ne olur durum.

• Hiçbir şey olmaz. Sınav oncesi yapılmayacak şey yapmış hocaların, sacmalamislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsey olmaz hatta hocanla dalga bile gecebilirsin yiyorsa ver disipline falan diyebilirsin
  • Evladım ben sana babanizi cagıracaksınız dedim niye uzatıyorsun benim bir lafıma bakar atarım sizi okuldan.Pazartesi gelsin babana bu yazıyıda okutacam terbiyesiz!

• yani arkadaşlar sınav öncesi yaşadığım stresle kaldım, daha kimlik yenilemem lazım, salı çarşamba gittim, erkenden, sıra bitmiş, babam bugün büyük adaya gidicek orası bomboşmuş, dün arayıp sordu. raporum bugün bitti, birazdan aile hekimime gidicem yine rica edicem, inşallah rapor verir. deneme sınavı olcaktım dün, kafamı toparlayadım şu yazdığım şeylerden dolayı. ya ben çok takıyorum kafama yada... bilmiyorum ya.
  • üstümüzde sınav stresi vardı bizde biraz eğlenmek için yaptık kötü bi amacımız yoktu deyin hepiniz bir ağızdan hoca suçlu duruma düşcek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N'olcak ki. Baban dans ediyorsun diye kızıyorsa orası başka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bişey olmaz rahat ol
  • Birşey olmaz,bazı hocalar kraldan çok kralcı olduğu için artistliğine konuşur,hepiniz birlik olup hocaya gereken cevabı verin fazla konuşamaz.

• bişey olmaz bende biliyorum, gözdağı veriyor. ama benim sıkıntım dansta yaptığım hareketler, arkadaşların ki benimkine göre normal ben biraz fazla kaptırdım.
  • Nevruz kutlaması yapıldı okulda,ve komple okulca(kaymakam,il milli eğitim müdürü vs.vs) bütün herkes Harlem Shake yaptık bahçede Sizin okuldaki hocalar değişikmiş,birşeyde yapamazlar merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.