Şimdi Ara

okulda çok fena rezil oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulda turnuvalar yapılıyordu sıra bizim takıma geldi. neyse işte çıktık maça oynuyoruz felan maçın sonlarına doğru geldik o zamana kadar bir problem yokken rakip sahadan adam topu attı top aslında out a gidiyordu ama ben süreden kazanalım maç 1-1 berabere maç bitmeden gol atarızda maksadıyla zıplayıp göğüs kontrol yapacaktım ama iyi zıplayamadım topta biraz sert geldi takla atarak yere düştüm. herkes güldü. yanımda kimse yok tek ben varım biride düşürmedi bildiğin topa çıktım takla atarak düştüm. yerdeyken etrafıma baktım çoğu kişi kahkahalar atıyor bazı liseliler yerlere yattı. sonra bu liseliler helal sana, kralsın, o nasıl uçuş, hezarfen ahmet çelebi sen misin gibisinden dalga geçtiler. çok rezil oldum.
    okulda önüne gelen beni görünce gülüyor. çok kötüyüm beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 9 Nisan 2013; 22:57:38 >

• Okudum, pişmanım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşısın böyle şeylerimi kafaya takıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

okulda turnuvalar yapılıyordu sıra bizim takıma geldi. neyse işte çıktık maça oynuyoruz felan maçın sonlarına doğru geldik o zamana kadar bir problem yokken rakip sahadan adam topu attı top aslında out a gidiyordu ama ben süreden kazanalım maç 1-1 berabere maç bitmeden gol atarızda maksadıyla zıplayıp göğüs kontrol yapacaktım ama iyi zıplayamadım topta biraz sert geldi takla atarak yere düştüm. herkes güldü. yanımda kimse yok tek ben varım biride düşürmedi bildiğin topa çıktım takla atarak düştüm. yerdeyken etrafıma baktım çoğu kişi kahkahalar atıyor bazı liseliler yerlere yattı. sonra bu liseliler helal sana, kralsın, o nasıl uçuş, hezarfen ahmet çelebi sen misin gibisinden dalga geçtiler. çok rezil oldum.

BUDA BİŞEYMİ BEN okulda merdivenlerden çıkarken yere düştüm çokta havalı yürüodum oysaki

• Gül geç kardeşim sen de ne takıyosun kafana
  • tekrar ayarlamaya çalıştığım eski sevgilimin sınıfıyla basket maçı yapıyorduk kızın en yakın arkadaşı bana bir dirsek attı maçta yere uçtum o anıda unutamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: OracionSeis

Binbaşısın böyle şeylerimi kafaya takıyon

Ne alaka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alert! Liseli var kaçın beyler
  • Okumadım ama hak etmişsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH de rezil olmayan var mı la hergün rezil oldum diye konu görüyom

• İyi etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

tekrar ayarlamaya çalıştığım eski sevgilimin sınıfıyla basket maçı yapıyorduk kızın en yakın arkadaşı bana bir dirsek attı maçta yere uçtum o anıda unutamam

tamam orada adam vurmuş dirseği ama ben tek başıma topa çıktım takla atarak düştüm kimsede yoklu. fifada lag gelmesi gibi birşey oldu
  • 2 gune unutulur...

• Lise turnuvaları bir başkadır

• 55 kilo ile uçmaya çalişirsan öyle olur.

Çelimsiz senii

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

tekrar ayarlamaya çalıştığım eski sevgilimin sınıfıyla basket maçı yapıyorduk kızın en yakın arkadaşı bana bir dirsek attı maçta yere uçtum o anıda unutamam

tamam orada adam vurmuş dirseği ama ben tek başıma topa çıktım takla atarak düştüm kimsede yoklu. fifada lag gelmesi gibi birşey oldu

ya aslında öyle değil tam biz maçtan önce konuşuyoduk ufak bi temasda kendimizi yere atıcaz falan diye çocuk bana dirsek attı ben 5 saniye sonra yere atladım uçarak tarzı yani gülüşmeler olmuştu neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: emrel156

quote:

okulda turnuvalar yapılıyordu sıra bizim takıma geldi. neyse işte çıktık maça oynuyoruz felan maçın sonlarına doğru geldik o zamana kadar bir problem yokken rakip sahadan adam topu attı top aslında out a gidiyordu ama ben süreden kazanalım maç 1-1 berabere maç bitmeden gol atarızda maksadıyla zıplayıp göğüs kontrol yapacaktım ama iyi zıplayamadım topta biraz sert geldi takla atarak yere düştüm. herkes güldü. yanımda kimse yok tek ben varım biride düşürmedi bildiğin topa çıktım takla atarak düştüm. yerdeyken etrafıma baktım çoğu kişi kahkahalar atıyor bazı liseliler yerlere yattı. sonra bu liseliler helal sana, kralsın, o nasıl uçuş, hezarfen ahmet çelebi sen misin gibisinden dalga geçtiler. çok rezil oldum.

BUDA BİŞEYMİ BEN okulda merdivenlerden çıkarken yere düştüm çokta havalı yürüodum oysaki

tamada ben orada en az 100 kişinin gözü önünde topla takla attım merdivende kaç kişi görecek ben neredeyse tüm okula rezil oldum

• ben bi 10 sene önce falan maçta kusmuştum , sonra hiçbir şey olmamış gibi oynamaya devam ettim ne dalga geçen oldu ne gülen arkadaşlar sordu bir tek onlara da iyi demiştim o günü asla unutamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrel156

quote:

tamada ben orada en az 100 kişinin gözü önünde topla takla attım merdivende kaç kişi görecek ben neredeyse tüm okula rezil oldum

ben oakdar çelimsizimki defans oyuncusuyum ayağı topa attım top ortadan geçti

şaka şaka

• bu olay olurken ben yanındaydım arkadaşın :D len aklıma geldıkce gülerim :D bu arkadaş arkamdaydı top gelıyor buna dogru sonra patır kütür bi ses geldi arkamı bi döndüm adam yerlerde yuvarlanıyor kale arkasıdakı liseliler adam uçma şifresi yazmış beyler felan dıyorlardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.