Şimdi Ara

okula gitmekten korkuyorum,böğrüm ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim semte çok uzak bi okul seçtim.bunun öğle tatili var.mal gibi oturacak mıyım ben o öğle tatilinde acaba.böğrümde ağrı var şu anda,şimdiden heyecan bastı.kimseyi tanımıyorum ya ben şimdi,kimse birbirini tanımıyordur dimi ? allah aşkına öyle olsun ya yoksa naparım ben.bizim ev bornova'da,okul karşıyaka'da.napçam ben allahım.hele arkadaş bulamazsam mal gibi telefonla onayacam bi de o var dimi :(.okulun son senesi sürekli kızlarla takılırdım,bu sene de öyle mi yapsam napsam ?tavsiye verin bana abilerim,ablalarım

edit:Bu gün okula gittim.girdim kapıda.sınıfımı panodan öğrendim falan.okulun kapısının orda ortamı gözlemledim.sonra sıraya ggeçtik.geçen senenin birincisi konuşma yaptı vs. .sıradayken derssaneden bi kızın bizim sınıfta olduğunu öğrendim konuştuk falan.bizim okuldan iki tane niyeti bozmuş kız gördüm konuşmadım onlarla,sevmezdim zaten hiçbirini.neyse işte çıktık sınıfa.iki kız,bi erkek arka arkaya oturduk bütün gün muhabbet attık,sbs anılarımızı birbirimize anlattık felan.denizli'den gelen bir çocuk var çok utangaç,yarın onunla bir konuşsam mı diyorum,yazık çocuk ailesinin yanından burlara okumaya gelmiş sonuçta.yalnız sınıftaki erkeklerin boyları çok küçük ve hepsi inek ve bebe.şişelerin havalarını sıkıştırıp kapaklarını patlattılar,saçma sapan,yapmacık muhabbetlere girdiler.bakalım artık neler olacak,yarın arkadaşla buluşup metroyla berabe gitçez okula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çivilisopa -- 16 Eylül 2013; 18:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

bizim semte çok uzak bi okul seçtim.bunun öğle tatili var.mal gibi oturacak mıyım ben o öğle tatilinde acaba.böğrümde ağrı var şu anda,şimdiden heyecan bastı.kimseyi tanımıyorum ya ben şimdi,kimse birbirini tanımıyordur dimi ? allah aşkına öyle olsun ya yoksa naparım ben.bizim ev bornova'da,okul karşıyaka'da.napçam ben allahım.hele arkadaş bulamazsam mal gibi telefonla onayacam bi de o var dimi :(.okulun son senesi sürekli kızlarla takılırdım,bu sene de öyle mi yapsam napsam ?tavsiye verin bana abilerim,ablalarım

• Hayır dostum,sen hariç herkes birbirini tanıyor orada elbette.Ve öğle tatilinde boş boş oturduğun için okul kızlarının diline düşüp alay malzemesi olacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Hayır dostum,sen hariç herkes birbirini tanıyor orada elbette.Ve öğle tatilinde boş boş oturduğun için okul kızlarının diline düşüp alay malzemesi olacaksın.

sen bi sus
  • yorumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfa moonwalk yaparak gir

şaka bir yana ilk görünüş tanışma önemlidir. Prezentabl ol parfümünü sık ilk günler insanları süz sana yakın olanları belirle. Kız işleri sonra

• Sınıfın 31 kişi olacak herkes grup kurmuşken sen tek kalacaksın nihahahahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bizim semte çok uzak bi okul seçtim.bunun öğle tatili var.mal gibi oturacak mıyım ben o öğle tatilinde acaba.böğrümde ağrı var şu anda,şimdiden heyecan bastı.kimseyi tanımıyorum ya ben şimdi,kimse birbirini tanımıyordur dimi ? allah aşkına öyle olsun ya yoksa naparım ben.bizim ev bornova'da,okul karşıyaka'da.napçam ben allahım.hele arkadaş bulamazsam mal gibi telefonla onayacam bi de o var dimi :(.okulun son senesi sürekli kızlarla takılırdım,bu sene de öyle mi yapsam napsam ?tavsiye verin bana abilerim,ablalarım

edit:Bu gün okula gittim.girdim kapıda.sınıfımı panodan öğrendim falan.okulun kapısının orda ortamı gözlemledim.sonra sıraya ggeçtik.geçen senenin birincisi konuşma yaptı vs. .sıradayken derssaneden bi kızın bizim sınıfta olduğunu öğrendim konuştuk falan.bizim okuldan iki tane niyeti bozmuş kız gördüm konuşmadım onlarla,sevmezdim zaten hiçbirini.neyse işte çıktık sınıfa.iki kız,bi erkek arka arkaya oturduk bütün gün muhabbet attık,sbs anılarımızı birbirimize anlattık felan.denizli'den gelen bir çocuk var çok utangaç,yarın onunla bir konuşsam mı diyorum,yazık çocuk ailesinin yanından burlara okumaya gelmiş sonuçta.yalnız sınıftaki erkeklerin boyları çok küçük ve hepsi inek ve bebe.şişelerin havalarını sıkıştırıp kapaklarını patlattılar,saçma sapan,yapmacık muhabbetlere girdiler.bakalım artık neler olacak,yarın arkadaşla buluşup metroyla berabe gitçez okula.
    Birşey olmazda hangi okuldasın merak ettim karşıyakayı iyi bilirimde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Eylül 2013; 16:09:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

karşıyaka lisesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

karşıyaka lisesi

sıkıntı olmaz heralde orda ya çok nerd tayfa var orda
    anlaşırsın her türlü biriyle ben karşıyakada oturuyom güzelbahçedeki okula gidiyom daha kötü
    cool takıl ilk gün herzaman çok saçma muhabbetler açma iyi izlenim bırak parfümü kökle hiçbir kızada ilk günden sarkma ilk gün hepsiyle arkadaş olmaya çalış ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardisli_Doctor

quote:

Hiç gülesim yoktu o yüzden gülmedim

•  okula gitmekten korkuyorum,böğrüm ağrıyor
  • Takma kafana yav çok asosyal biri değilsen arkadaş edinirsin kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Takma kafana yav çok asosyal biri değilsen arkadaş edinirsin kesin.

değilim ama ortama ayak uydyrma konusunda hep kaygılanıyorum.
  • bögrüm ne lan?
    antepli misin?

• benimde karnımda ağrı var
  • bende liseyi uzak bi yerde okuyorum bizim lisede çoğunluk birbirini tanıyomuş 1haftada sınıfta 14-15 kişiyle yani yarısından çoğuyla kaynaşmıştım şimdi 100kişiyi geçik tanıdığım vardır yani ilk 1-2 kişiyle tanış zaten ister istemez onların arkadaşlarıyla bir şekilde kaynaşıyosun dert etme
  • Doğum Tarihi 14 Temmuz 1999
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Doğum Tarihi 14 Temmuz 1999

ne var bunda,liseye yeni başlıyosam yaşımın kaç olmasını bekliyodun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.