Şimdi Ara

okula gitmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ders çalışmak bana göre değil ailemin zoruyla gidiyorum kendi sevdiğim işi yapıp kendi işimi kurmak istiyorum
    ders çalışmayı hiç sevmiyorum. yabancı dil öğrencisiyim

• Ne işi kuracaksın ?
  • Kendi sevdiğin iş ne birader? Bana daha çok yan gelip yatmak istiyormuşsun gibi geldi de, yanılıyorsam söyle bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 22 Eylül 2016; 17:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanDokmetas

Ne işi kuracaksın ?

bunu henüz kararlaştırmadım bir mağazaya asgari ücretle girip kariyer yapamaz mıyım mesela?
    veya her hangi bir dükkan açsam kredi ile
  • Ne işi sen yat aşşa yapmak istiyosun. Ama fikrin varsa bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Kendi sevdiğin iş ne birader? Bana daha çok yan gelip yatmak istiyormuşsun gibi geldi de, yanılıyorsam söyle bilelim.

fiziksel yorgunluğa iş stresine hazırım ama ders çalışmak istemiyorum
    enerjim özgüvenim insanlarla iletişimim çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

Ne işi kuracaksın ?

bunu henüz kararlaştırmadım bir mağazaya asgari ücretle girip kariyer yapamaz mıyım mesela?

Gidip kredi ile dükkan aç, iflas et, sonra da ağrısız başına dert al.
    Veya mağazada ömrün boyunca kasiyerlik yap.
    Bence sen git sanayide elektrikçilik mi olsun oto tamirciliği mi bir meslek edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Askere tekrar gitmek istiyorum
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ne işi kuracaksın ?

Bence sen git sanayide elektrikçilik mi olsun oto tamirciliği mi bir meslek edin.

mağazada deneyim kazanıp müdür olamaz mıyım?

• Ben de istemiyom mecbur kardesim okumadan ne isi yapicaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az lise mezunu olmak gerekiyor artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne işi kuracaksın ?

mağazada deneyim kazanıp müdür olamaz mıyım?

Benim amcam oldu valla :D

• okuma yazmamız var toplama çıkarma çarpma bölme yapabiliyoruz altımızda arabalar lüxs telefonlar markalı bilgisayarlar her bi ßk var ne kadar gereksiz ve saçma okul resmen tımarhane çıldırmamak elde değil sevdiğin 1 2 arkadaş olur orası ayrı gerisi işkence bilgiğin keşke bi füze bomba patlatılsada kökten yıkılsa o bina babamın zoruyla gidiyorum bende 80 lerde okusaydım keşke o zamanlar bi memur olmuştum şimdi işimi yapıyodum çok saçma okumak okutmak
  • Açıkçası okuldan ben de pek hazzetmem, özellikle ders çalışmak zorunda olduğum zamanlardan. Halbuki ilgimi çeken konuları severek çalışıyorum; fakat diğerleri...

• Hoş geldin arkadaşım kendi işini yapabilirsiniz ama bence 3d stüdyo max programı öğrenebilirsiniz çok kısa sürede karlı kazanç elde edersiniz.

Tüm anne ve babalar okul eğitimine çok önem veriyorlar ama çok büyük hata yapıyorlar.

Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt ömrünü israf et dememiş.

Neyse ailen ile aran bozulmasın okumaya devam edin durduk yere huzursuzluk çıkmasın.

Bende okulları hiç sevmiyorum ilkokul ve ortaokula giderken kar yağmıştı okulları tatil etmediği için milli eğitim bakanının ölmesi için dua etmiştim

• Gören de hergün ders çalışıyorsun sanıcak, ülkemizde eğitim sistemi belli alt tarafı sınavdan bir gün önce çalışıcan. En azından liseyi bitir

• en azından yabancı dilini geliştir çoğu alanda iyi ücretli iş bulursun yabancı dil önemli
  • staja başladım okulu arıyorum açıkcası okul yıllarının kıymetini bilememişiz gerçi benim okul dönemim güzel geçti sayılır ama insan çalışırken gerçekten yoruluyor sabah gidiyorsun günün en verimli saatlerini iş yerinde harcıyorsun akşam eve geliyorsun halin olmuyor kafan yerinde olmuyor vakit de yok zaten kısacası türkiyede hangi iş olursa olsun çalışmak köleliktir benliğinden ödün veriyorsun ama gelişmiş ülkelerde ise insanlar az zamanda verimli çalışarak hem kendi benliğini harcamıyor hemde kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar zevklerine vakit ayırabiliyorlar işte gerçek
  • Kardeş açığa geç okul vakit kaybı söylemedi deme 8 9 saat ders mi olur gider çalışırım hemde okurum arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım kendi işini yapabilirsiniz ama bence 3d stüdyo max programı öğrenebilirsiniz çok kısa sürede karlı kazanç elde edersiniz.

Tüm anne ve babalar okul eğitimine çok önem veriyorlar ama çok büyük hata yapıyorlar.

Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt ömrünü israf et dememiş.

Neyse ailen ile aran bozulmasın okumaya devam edin durduk yere huzursuzluk çıkmasın.

Bende okulları hiç sevmiyorum ilkokul ve ortaokula giderken kar yağmıştı okulları tatil etmediği için milli eğitim bakanının ölmesi için dua etmiştim

yalnız okulları tatil eden milli eğitim bakanı değil vali o zamanlar ben de milli eğitim bakanı sanardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kufredemiyoruz burda da suan sovuyorum okula ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.