Şimdi Ara

Okula arabayla gitmek (Üniversite içerir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
8
Favori
7.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memleketimde üniversite okuyorum, arabayla gidip gelicem okula. Sizce işe yarar mı?

Edit: Resimler temsilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Métropol -- 10 Ağustos 2013; 0:03:44 >

• bu ni la emekli öğretmen arabası gibi gitbiraz daha spor bişeyler al genç adamsın
  • İşe yarar mı demişin de neye yarayacağını dememişsin
  • Bunun altı kurtarmaz

• ulan 2010 focusumu verip 2012 symbol aldım arkadaştan 2 günlüğüne ( arkadaşa lazımdı benim araba) yemin ederim geçen gün 94 şahin kullandım hiçbir farkları yok
    konuyla alakası yok ama symbolü görünce belirtmek istedim uzak durun bu arabadan

Ayrıca kız konusunda çokta bir işe yarayacağını sanmıyorum.. ama kolay arkadaşlık ortamı kurarsın ölüde olsa araba çok yalakan çıkar.
  •  Okula arabayla gitmek (Üniversite içerir.)

şöyle bir şey alsaydın havan olurdu çok pis
  • Bende bi 126bis falan kapatmayı düşünüyorum ucuza, üniverteye gidip gelirken binmek için..

Not:ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spor arabadan aşağı kurtarmaz açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

Bende bi 126bis falan kapatmayı düşünüyorum ucuza, üniverteye gidip gelirken binmek için..

Sende bi 126bis falan felan kapatırsın ucuza ohh miss ne güzel... 40 km hızla giderken emniyet kemeri komple yerinden, kafan da camdan çıkar. (Kafa sonra tekrar içeri giriyor ama, hadi yine iyisin...)

Not: ciddisin hannnyyy ;))))

Al arkadaşım al, dünya nüfusu çok fazla.

Hocam biliyorum bunların bu sıkıntıları var, hatta vosvoslarda böyle, sebebide motorları arkada ve arabanın ön tarafı boş..bu yüzden çelik destek attırıcam bagajına..ayrıca ergen ergen konuşmayın rica ediyorum, paramız buna yetiyo...

• quote:

quote:

quote:

Bende bi 126bis falan kapatmayı düşünüyorum ucuza, üniverteye gidip gelirken binmek için..

Sende bi 126bis falan felan kapatırsın ucuza ohh miss ne güzel... 40 km hızla giderken emniyet kemeri komple yerinden, kafan da camdan çıkar. (Kafa sonra tekrar içeri giriyor ama, hadi yine iyisin...)

Hocam biliyorum bunların bu sıkıntıları var, hatta vosvoslarda böyle, sebebide motorları arkada ve arabanın ön tarafı boş..bu yüzden çelik destek attırıcam bagajına..ayrıca ergen ergen konuşmayın rica ediyorum, paramız buna yetiyo...

Lada al yada otobüse bin canından kıymetli mi rahatın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bunla gidip gelcem işe yararmı
  • Universiteye gitseydim x6 giderdim ama universite yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

quote:

quote:

Lada al yada otobüse bin canından kıymetli mi rahatın?

hocam köyde yaşıyorum, otobüs yok, otostop bile yapıcak kimse geçmiyo burdan. Dandik ladalar bile bundan pahalı, ayrıca hız makinesi olmadığını biliyorum 126bisin..yavaş yavaş gidip gelinir..şirin olması da hoşuma giden başka bi özelliği..

• Araba seninle gitmeye utanır. Diğer arabalar görse ne der bana diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindOfChange

Bakma sen yazanlara. Liseli bebişler, üniye yeni başlayıp adam oldum sanan kekolar ve üni yi bitirip bişi oldum sanan dallamalar olabilir. (Öylesiniz demiyorum alınmayın) Al sür az yakar, çok da arıza falan da olmaz olsa da reno işte yaptırırsın. Al kafana göre sür.

Abartıyorlar galiba biraz değil mi hocam? Ayağımı yerden kessin yeter.. E yani araba da var, yanaşan kız olur heralde baya, koca üniversitede kaç öğrenci arabayla gelecek allah aşkına , şeyini bulmuşlar kılını arıyor bunlar da o hesap
  • Beğenmiyorsan bana ver
  • quote:

Lada mı?

@Courageux Celestiale

Hava yastığı var en azından

• Millet otobuslerde surunuyor sen arabayla gidersen arti puan iste, bunu duymak istiyosun büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Millet otobuslerde surunuyor sen arabayla gidersen arti puan iste, bunu duymak istiyosun büyük ihtimal

Yok görüşlerini merak ettim arkadaşların.
  •  Okula arabayla gitmek (Üniversite içerir.)

1991 model subaruyla gidiyorum kızlar koşarak uzaklaşıyor egzoz sesinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 10 Ağustos 2013; 0:47:42 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.