Şimdi Ara

Okul müsabakasında meşale yakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim okul karabükte turnuvalarda oynuyor liseler arası hentbol liseler arası basketbol gibi şehir içindeki okulların olduğu salonda yapılan turnuvalardan bahsediyorum.Bu maçlarda bize davul yasak diyorlar darbuka yasak diyorlar meşale soksak hukuki işlem olarak cezası varmı ?

• yok be ne cezası
  • ya en ufak bi davul falan çalmada direk hakemler falan kızıyorda o yüzden sordum
  • Hocam ben yaşadığım ilde gençlik ve spor il müdürlüğü il ceza kurulunda görev aldım. Müsabakalarda çıkan kavgalar veya dediğimiz gibi meşaleler hakeme hakaretler gibi durumlar hakemlerce tutanak altına alınıp da il ceza kuruluna sevk edildiğinde ilgili branş için ceza alan okulun takımı belirli bir süre ya da maç müsabakalardan men cezası alır. Yani taraftar olmak okulunu desteklemek güzel birşey, ama okuluna olan sevgin okuluna ceza olarak dönmesine, bu yüzden kurallara uyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınca eline ne geçicek güzel kardeşim, yapma öyle bir şey, başın ağrır sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasak olmasa bile yakınca ne olacak? Kendisi görüntü kirliliği, dumanı hava kirliliği. Düzgünce oturun, maçınızı izleyin.
  • Kapalı salondan bahsediyorsun galiba
    Eger kapalı spor salonu ise orada mesale yakmak cok saçmalık
    Ayrıca senin 2 dakikalik zevkin icin ben neden onun igrenc kokusunu cekeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meşale yakma cezası nedir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tedbirli holigan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 3'te okulun basket maçında kavga çıkarmıştık, maç falan iptal olmuştu. müdür ertesi gün okul koridorunda sıra dayağı attıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.