Şimdi Ara

Okul kaydını dondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Mazeret için rapor alınması gerekiyormuş. Psikolojik sorunlar için (hafif depresyon değil okul hayatımı da etkiliyor) ilaç kullanmaya başlayacağım. Rapor yazdırırsam geçerli bir sebep mi ?

2- Bu dönemin bitmesine gerek yok değil mi, istediğim zaman kaydı dondurabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDBF14D2C -- 17 Nisan 2018; 10:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim psikolojik sorunlardan beslenmeni ve yaşam şeklini değiştirerek kurtulabilirsin. dondurmadn önce dediklerimi bir yapmayı dene.

beslenme olarak çikolata ve kakao dahil fazla kafeinli içecekler tüketme, fazla yağlı beslenme, süt yerine yoğurt tüketebilirsin, aşırı süt ürünü tüketme, suyu ph ı 7,6 ya yakın sulardan olmak üzere 2 lt ye yakın iç.

yaşam tarzı olarakta kas güçlendirici spora başla, kitap oku, dil öğren, şapkasız güneşe çıkmayarak beynini koru

maneviyatın içinse üveys zikrini tavsiye ederim. veyselkarane.com sitesinde her bilgi mevcut. toplasan sabah akşam 10 ar dakika sürüyor. oma getirisi çok büyük. sitedeki ziyaretçi defterinde insanlar ne lütuflar yaşamış görebilirsin. bende çekiyorum çok büyük lütuflar yaşadım. tavsiye ederim. Yaşa ve Gör!
  • mtt06 M kullanıcısına yanıt
    Beslenmede sağlık açısından yağın miktarından ziyade kalitesi ve türü daha çok önem taşıyor. Mesela doymuş genel olarak hayvansal gıdalarda bulunurlar, yapısı gereği fazla tüketimi kolesterol, kalp hastalıkları, kanser, obezite gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Çünkü doymuş yağlar vücutta hem toplam kolesterol, hem de kötü kolesterolün (LDL-düşük yoğunluklu kolesterol) yükselmesine neden oluyor. Kısacası doymamış yağ asitleri iyi, doymuş yağ asitleri kötü.

Kafeinin de günlük belli bir miktara kadar tüketimi (günlük 250mg) birçok faydası var.

Konu sahibine günlük makro besin ihtiyaçlarını (google'dan arattır bunu) hesaplayıp, şeker, ekmek gibi zararlı basit karbonhidratları tamamen kesip kompleks karbonhidratlarıda ölçülü bir şekilde tüketmesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Beslenmede sağlık açısından yağın miktarından ziyade kalitesi ve türü daha çok önem taşıyor. Mesela doymuş genel olarak hayvansal gıdalarda bulunurlar, yapısı gereği fazla tüketimi kolesterol, kalp hastalıkları, kanser, obezite gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Çünkü doymuş yağlar vücutta hem toplam kolesterol, hem de kötü kolesterolün (LDL-düşük yoğunluklu kolesterol) yükselmesine neden oluyor. Kısacası doymamış yağ asitleri iyi, doymuş yağ asitleri kötü.

Kafeinin de günlük belli bir miktara kadar tüketimi (günlük 250mg) birçok faydası var.

Konu sahibine günlük makro besin ihtiyaçlarını (google'dan arattır bunu) hesaplayıp, şeker, ekmek gibi zararlı basit karbonhidratları tamamen kesip kompleks karbonhidratlarıda ölçülü bir şekilde tüketmesini tavsiye ederim.
    yağlar ve kafein beyinde uyarıcı etki yaparak gerginleğe yok açar. hem yağlar asit olduğundan fazlası kan ve damarlar içinde zararlıdır. besinlerde yeterince yağ vardır. ekstradan besinlere yağ katmaya gerek yoktur.
    Canan hocadan fazla etkilenmiş görünüyorsunuz. şeker zararlıdır fakat ekmek için aynı şeyi söylüyemiycem. abartmamak koşuluyla yenilebilir.

• Sağ olun ama konu farklı yere gitti. Beslenme veya başka sorunum yok. Teşhisi doktor koydu sonuçta ve okulu etkilediği için bir süre dondurmak istiyorum sordum bugün rapor alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EDBF14D2C

Sağ olun ama konu farklı yere gitti. Beslenme veya başka sorunum yok. Teşhisi doktor koydu sonuçta ve okulu etkilediği için bir süre dondurmak istiyorum sordum bugün rapor alıcam.
    Tıp Fakültesi - Heyet Raporu alın diğerleri geçerli olmuyor çoğu üniversitede. Onun dışında raporunuz olduğu zaman kayıt dondurabilirsiniz, raporsuz da dondurabiliyorsunuz bazı üniversitelerde tabi onun belli bir süresi var o süre geçmiştir muhtemelen. O yüzden rapor şart.
  • mtt06 M kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak bunları yazdın merak ettim. Benim bildiklerime göre yazdıkların tamamen yanlış. Kaynak belirtirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Neye dayanarak bunları yazdın merak ettim. Benim bildiklerime göre yazdıkların tamamen yanlış. Kaynak belirtirsen sevinirim.
    kardeşim hastalıklardan çok çekmiş biri olarak yıllarımı bu konulara ayırdım. zaten yazdıklarımı google dan tek tek araştırırsan bulabilirsin. vücudu kontrol eden beyindir. uyarıcıları az alıp beyni sakin tutarsan vücutta rayına oturur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.