Şimdi Ara

Okul Kantini ve Dışardan Sipariş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün okulun kantin kapısına bir yazı asmışlar.

Okul içine dışarıdan sipariş ile yiyecek içecek sokulması yasaktır demişler. Bunu da 507 sayılı bir kanuna dayandırmışlar.

Biz uzun suredir disaridan siparis ile ogle yemegi yiyoruz. Okul kantinini sevmiyoruz ayrica okul yuksek bir tepede. Kisa ogle arasinda yokus inip cikmak zor geliyor zaten yagmurlu havalar da basladigi icin surekli siparis vererek devam etmeyi dusunuyoruz.

Acaba boyle bir kanun var mi? Biz siparis vermeye devam edicez. Ama yarin birgun yanimiza gelip yazi hakkinda konusmaya kalkarlarsa cevap verecek bilgiye sahip olmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde söylüyoruz dışardan ama pek sorun olmuyor. Varsa bu kanunla ilgili bilgisi olan. Sakata gelmeyelim.

• yemeği nasıl alıyorsunuz sipariş ettikten sonra ben onu anlamadım?

okuldan çıkmaya izin veriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

yemeği nasıl alıyorsunuz sipariş ettikten sonra ben onu anlamadım?

gelen motorlu adam okulun demirlerinin arasından veya üstünden yemeği uzatıyor, sende parayı veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango23

Bizde söylüyoruz dışardan ama pek sorun olmuyor. Varsa bu kanunla ilgili bilgisi olan. Sakata gelmeyelim.

Lise sondayız ve siparis veren baya arkadasim var. En basiti bizim sinif siparis verdigimiz zaman ortak veriyoruz. Kantin disinda masa olmadigi icin kantinde yiyoruz ama bu onlara bu hakki vermez diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i dont care -- 25 Kasım 2013; 21:44:10 >
  • Aslında bende başlamayı düşünüyorum kantinde sıra sorunu var bide kantinci pek düzgün birine benzemiyor. Tosta bile ketçap katan birinden ne beklenirki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

yemeği nasıl alıyorsunuz sipariş ettikten sonra ben onu anlamadım?

Ogle arasi tatili var demir parmaklik falan yok kapinin onune geliyorlar. Normal siparis sistemide boyle isliyor. Garip ya da gizli bir durum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evinden getir ya da disaridan bir yerlerden alip yiyebilirsin.derlerse de istedigim yerden yerim sen benim yeme icme hakkima kanunla bile karisamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: i dont care

quote:

Bizde söylüyoruz dışardan ama pek sorun olmuyor. Varsa bu kanunla ilgili bilgisi olan. Sakata gelmeyelim.

Lise sondayız ve siparis veren baya arkadasim var. En basiti bizim sinif siparis verdigimiz zaman ortak veriyoruz. Kantin disinda masa olmadigi icin kantinde yiyoruz ama bu onlara bu hakki vermez diye dusunuyorum.

Biz sınıfta oturuyoruz. Hem çok daha rahat oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Aslında bende başlamayı düşünüyorum kantinde sıra sorunu var bide kantinci pek düzgün birine benzemiyor. Tosta bile ketçap katan birinden ne beklenirki ?

Oyle guzel oluyor

• Biz lise zamanlarında ilk pide ekmek ve üçgen peynirle işe başladık sonra peynirli sucuklu pide sipariş ettik baktık çok tutuyor malzemeleri kendimiz aldık hazırladık fırına verdik daha ucuza mâl oldu.

Okulun sonlarına doğru lahmacun içi hazırlayıp vermiştik tüm sınıf yemiştik. Bizde tek sorun dışarı çıkmaktı dışarı çıkınca hiç bi dert kalmıyor kimse bunu niye soktun demiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Evinden getir ya da disaridan bir yerlerden alip yiyebilirsin.derlerse de istedigim yerden yerim sen benim yeme icme hakkima kanunla bile karisamazsin.

Bende ayni fikirdeyim ve karismalarina izin vermem zaten. Sadece kendimi savunacak bilgi ve yorumlar icin paylastim sizinle bu durumu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i dont care

quote:

Biz sınıfta oturuyoruz. Hem çok daha rahat oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Okul yonetiminin yillardir uyguladigi karar. Siniflara yiyecek icecek sokulmasina izin verilmiyor. Bizde cok abartmadiklari surece saygi gosteriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Biz lise zamanlarında ilk pide ekmek ve üçgen peynirle işe başladık sonra peynirli sucuklu pide sipariş ettik baktık çok tutuyor malzemeleri kendimiz aldık hazırladık fırına verdik daha ucuza mâl oldu.

Okulun sonlarına doğru lahmacun içi hazırlayıp vermiştik tüm sınıf yemiştik. Bizde tek sorun dışarı çıkmaktı dışarı çıkınca hiç bi dert kalmıyor kimse bunu niye soktun demiyordu.

Okul yonetimi birsey demiyor zaten. Kantinin tavri sadece.

Kanunla ilgili baktim biraz ama esnaflarla ilgili birsey sanirim. Daha tecrubeli birinden 507 sayili kanun ile ilgili yorum bekliyorum.

• i dont care kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yönetim ya o. Bizim sınıflar tost kağıtlarından ayran şişelerinden geçilmiyor

• Tango23 kullanıcısına yanıt
    Kati bir yonetim

Çok kural var ve bunaltiyorlar.

• i dont care kullanıcısına yanıt
    Kuralları çiğneyelim o zaman.

• kantinciye nickini söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

kantinciye nickini söyle

Anlamaz sanirim

• Okul sınırları dışında teslim alıp içeri soktuktan sonra kimse bir şey diyemez. Yatılı okuldayım siparişin okulun içine gelmesi yasak fakat yurtta kalan arkadaşlar dışarıdan teslim alıp içeriye sokabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.