Şimdi Ara

okul için msi gf65 thin 10ue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1,5 ay önce bu bilgisayarı aldım okul için. ram'i, ekran kartı, işlemcisi iyi; okul için kullanırım ara sıra da cyberpunk 2077 gibi ağır oyunları oynarım diye düşündüm. Yorumlarınızı merak ediyorum. ne kadar götürür bu bilgisayar beni? pil problemleri yaşar mıyım? vs..

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. Peki önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır?

bu soğutucuyu düşünüyordum:

https://www.hepsiburada.com/frisby-fnc-5230st-oyuncu-notebook-sogutucu-stand-pm-HB0000081EVX

• eddddddddd E kullanıcısına yanıt

arkadasım aldı bi kaç hafta önce memnun kalmadı bundan, şu an kullandığım bimden aldıgım 50 liralık bir şey çok iyi degil ona bir şy diyemem ama alırsam ben vakumlu sogutuculardan alacağım. Biraz pahalı ama etkisi gayet var testlerde.

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Thin modelleri kronik ısınma sorunlu
    Pili 3 hücreli 51 wh , oyun bilgisayarı olduğunu göz önüne alırsak pili ortalama 2 saat gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 2 Eylül 2021; 16:40:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek sorun batarya olabilir. Gerçi msi laptoplar daha uzun dayanıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

boştayken webde gezerken vs ısınmıyor ama en basitinden pycharm'ı açıyorum hafifinden fanlar hızlıca dönmeye başlıyor.

Öneriniz nedir?

ve ek olarak 2 saat yeterli bir süre midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddddddddd -- 2 Eylül 2021; 19:26:38 >
    Soğutma sistemiyle alakalı olduğu için sizin yapabileceğiniz çok seçenek yok aslında, iyi bir soğutucu kullanabilirsin fakat yüksek sıcaklıkları ağır oyunlarda görürsün zaten, intel işlemciler 95 dereceye kadar sıkıntı çıkarmaz bunun takibini yapabilirsin.

ben yanlış hatırlamıyorsam satın alırken hepsiburada ve amazonda görmüştüm bilgisayarı. Satıcının kendisi amazon olunca oradan almayı tercih ettim.

Dediğiniz gibi ağır birkaç oyunda 95 dereceleri görmüştüm teşekkür ederim hocam.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.