Şimdi Ara

okul denen saçmalık yaklaşıyor, içim daralıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sene aynı çile derste okadar sıkılıyorum ki ya uyuyorum ya kaçıyorum hocalarla kavgasız günüm olmaz.

Bıraksam büyüyünce ne halt olcak diye korkuyorum.

Ben gidiyim sporuma geliyim sinemaya gideyim oyunumu oynayım ne güzel hayat ama bitiyor 1 ay kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm

• quote:

Orijinalden alıntı: Groot

Tm

Sabah 6 da kalk sınavıydı,sözlüsüydü yok benden adam olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Orijinalden alıntı: Groot

Tm

Sabah 6 da kalk sınavıydı,sözlüsüydü yok benden adam olmaz.

Tamam kardeşim

• Keşke lise yıllarıma dönsem
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    lise eğer ib okuldaysanıs güzeldir
  • napcan mecbur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ps'yi kendime yasaklıyorum.Okul başladıktan 2 hafta sonra sadece haftasonu oynayacağım.Geçen sene babamın koyduğu süresuz yasak yani ben iyi birşeyler yapana kadar yasak koymuştu.Bende ne yapayim gittim ders çalıştım.3 yazılıdan 100 aldim.Hemde pc oynamama rağmen.

• Lisede gördüğün dersler zor mu sanıyorsun? Bu kafayla üni kazansan bile 8 senede anca bitirirsin.
  • ben kaldım bu sene lise 3 te. . Matbada grafiker dtajer olarka çalışıyorum/iş öpreniyorum. Arada 70,80 tl harçlık veriolar işten. Okumuycam sanırım yani dışardan okumak istiyom öylede olcak insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Lisede gördüğün dersler zor mu sanıyorsun? Bu kafayla üni kazansan bile 8 senede anca bitirirsin.

İşte bende öyle diyorum.Lisede dersler zor geliyor uykum geliyor kisaca biraz kalin kafaliyim.Sporda başarılıyım ama kimin umrumda ders calis matematik onemli.
    Lisede kavga etmediğim tek hoca beden eğitimi hocası ve müzik hocasi düşün her gün en az birkez atıyorlar dersten sen olsan gitmek istermisin?

• Sus ve daralmaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

lise eğer ib okuldaysanıs güzeldir

Ibden son senemde çıktım leş yurtdışı istrmiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Keşke lise yıllarıma dönsem

Yalnız dikkat ederseniz bu sözleri şimdiki kafanızla söylüyorsunuz,o zamanlar yaşadığınız zorluklardan daha zorlularını tecrübe ettiğinizden belki.Ama o zaman,tecrübesizliğinize denk olabilecek zorluklarla uğraşıyordunuz.Yani,bunu bu kafayla söylemenin bir anlamı yok.Lisedeyken samimi bir şekilde ''keşke okul hiç bitmese'' diyebiliyorsanız,o zaman sıkıntı yok işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 13 Ağustos 2015; 23:10:19 >
  • Başlasada azcık bi farklılık olsa günlerde.Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.Ama bunladım artık.
  • KaRaHaN96 K kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ama burda bir lise öğrencisi benim bu dediğimden bir şeyler kapabilir ve düşündüğü şeyin ne kadar yanlış olduğunu ve ilerde pişman edeceğini sezebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Evet haklısınız ama burda bir lise öğrencisi benim bu dediğimden bir şeyler kapabilir ve düşündüğü şeyin ne kadar yanlış olduğunu ve ilerde pişman edeceğini sezebilir.

İşte bu tür durumlar maalesef deneyim etmeden anlaşılamıyor.Siz ne kadar uyarsanız da konuşsanız da lisedeki biri diğer aşamaları deneyim etmediği için kendi aşamasındaki zorluklara odaklanmış halde oluyor MAALESEF
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    öyleyse besyo sınavlarına gir diğer dersleri de liseyi bitirebilmek için geçmeye çalış
  • başlasın yav yeni arkadaşlar arıyordum 3 ay tatilinde bak bulamadım. tek çare okul. sanaldan işler yürümüyor zaten, e dışarıda yoldan çevirip de tanışamazsın biriyle. en iyisi okulda teneffüste falan. ama bunlar dısında gene sabahın 6sında uyanıp hazırlanmak yorucu olacak bu kadar alışmışken tatile.

tatilde kaydadeger bş sey yapmadım bide özledim biraz derse kafa patlatmayı. matematik hariç tabii.v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 14 Ağustos 2015; 12:44:08 >
  • Bu rezalet egitim sisteminde baslamamasini beklemen normaldir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.