Şimdi Ara

Okul çıkışında arkadaşımla tartıştım(SOMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava bayağı güzel bugün ve dersten cıkısta bahçede beraber yürürken aramızda gecen tartısmayı aktarıyorum haksızmıyım söyleyin lütfen;
    - Ben +O
    -Hava çok iyi bugün takılalım biraz
    +Hee çok iyi 280 kişi öldü lan
    -Ee napayım üzülüp yas tutmam gerimi getirecek onları ?
    +İşte sen bu kadarsın oğlum o insanlar sen evinde ısın diye can verdi orada
    -(Espriyle karışık)Ben doğalgaz kullanıyorum dostum yaa
    +.iktir lan oradan insan biraz üzülür
    -Herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakmalısın
    +Ya tamam haklısın tamam.Hadi servise gidiyorum

Burada konuşma bitti beyler.Cidden sinirlendim aksam aksam.Şovmen ve herkesi kendisi gibi gören insanları gercekten sevmiyorum...

• Siyah giyindin çak diye dolaşan kızlar.Sözde çok üzülür yas tutarlar.Yazık ki ne yazık insanların tek amacı gösteriş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok duyarsız davranmışsın. Belli ki istemiyordu, uzatmana gerek yoktu, "görüşürüz" diyip bırakmalıydın. Başta güzel demişsin, sonda cidden saçmalamışsın.

• arkadaşının yerinde olsam suratını dağıtırdım
  • -Ee napayım üzülüp yas tutmam gerimi getirecek onları ?
    arkadaşın burda haklı bence tamam üzülürsün yas tutarsında bu kadar abartılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MF 400K -- 15 Mayıs 2014; 16:50:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gonullu

Sen çok duyarsız davranmışsın. Belli ki istemiyordu, uzatmana gerek yoktu, "görüşürüz" diyip bırakmalıydın. Başta güzel demişsin, sonda cidden saçmalamışsın.

Dostum bizimde içimiz acıdı illa ki.Ne kadar kolay kolay üzülmeyne biriside olsam bu insanların şöyle yapmacık davranmaları beni çıldırtıyor
  • kimsenin o aileler kadar üzülüceğini zannetmiyorum 2 vah vah sonra normal yaşamaya devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarisinalpha

quote:

Sen çok duyarsız davranmışsın. Belli ki istemiyordu, uzatmana gerek yoktu, "görüşürüz" diyip bırakmalıydın. Başta güzel demişsin, sonda cidden saçmalamışsın.

Dostum bizimde içimiz acıdı illa ki.Ne kadar kolay kolay üzülmeyne biriside olsam bu insanların şöyle yapmacık davranmaları beni çıldırtıyor

Tabi canım, senin ne düşündüğünü anlayamam elbet ama biraz sert çıkmışsın. Arkadaşını da tanımadığım için ne kadar doğal ya da yapay biri olduğuna karar veremem.

• quote:

quote:

quote:

Tabi canım, senin ne düşündüğünü anlayamam elbet ama biraz sert çıkmışsın. Arkadaşını da tanımadığım için ne kadar doğal ya da yapay biri olduğuna karar veremem.

Tüm gün gördüm böyle insanları ya sırf şov yapmak için sınıfların kapılarına tahtalarına Diren Soma yazanlar sonra tenefüste kah kah kah gülüp dedikodu yapanlar falan çok var böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

arkadaşının yerinde olsam suratını dağıtırdım

+1
  • Keşke senle aynı okulda olsaydımda çekseydim senin fişini haysiyetsiz
  • quote:

Zihniyetin,kafan bu kadar dar işte.Seninle aynı düşünmeyene saldır.Hadi bekliyorum gel.
  • Geçen forumda şöyle bir mesaj gördüm ve çok mantıklı geldi.

''Afrikada her dakika bir çocuk ölüyor. Onlar ne zaman aklına geldi ?''

Arkadaşın bir yandan haklı bir yandan haksız. Kimseye müdahele edemzsin ama bayağı vicdansızmış. Bende üzüldüm diyebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 15 Mayıs 2014; 16:57:16 >
  • İyi demişsin.
  • Sorsan somanın nerde olduğunu bilmeyecek insanlar siyah giyinip twitterda acıklı yazılar yazar ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

quote:

+1

-1

• Bakın beyler hepimiz üzülüyoruz bu olanlara ancak şu da bir gerçek ki ateş düştüğü yeri yakar, herkes üzülür bu olaylara tabi ki ancak kimse de oturup yas tutmaz. Sanki bu olaylara yas tutuyormuş gibi görünenler, bugün gezmeyelim diyenler pek de samimi değil. Ateş düştüğü yeri yakar.

• quote:

Şovmen ve herkesi kendisi gibi gören insanları gercekten sevmiyorum...

+
  • Ateş düştüğü yeri yakar doğrudur ama sen çok umursamaz davranmışsın üzülmediysen susmayı dene insanlar gergindir bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 15 Mayıs 2014; 17:06:05 >
  • csb bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.