Bildirim
Okul bitmedi KYK bitti (anlamadım)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do hocam şu adresten bi kontrol edin. arkadaşınıza söyleyin o da bir kontrol etsin okul uzatma durumunda burs krediye dönüşür. yatmaya devam eder haberiniz olmaz siz burs zannedersiniz kredidir oysa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepük -- 20 Temmuz 2015; 20:25:48 > -
@tepük
Kredi Bitiş Tarihi: 30/06/2015
Geri Ödeme Başlangıç Tarihi: 01/10/2017
Altta yapılan ödemeler kısmındada
06/06/2015 330.00 MARMARA ÜNİVERSİTESİ Burs
06/05/2015 330.00 MARMARA ÜNİVERSİTESİ Burs
06/04/2015 330.00 MARMARA ÜNİVERSİTESİ Burs
06/03/2015 330.00 MARMARA ÜNİVERSİTESİ Burs
şeklinde burs burs diye gidiyor.burs diye biliyordum imza filan atmadım ama geri deme başlangıç tarihi diyor
Ne oluyor hocam kafam karıştı.Burs yatmış kredi diyor üst kısımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 20 Temmuz 2015; 20:31:09 > -
Kredi türü burs hocam işte orası dönüşürse diye m.etmeyin bende de var :D kesilme sebebi normal eğitim sürenizin bitmesi sonuçta beyan süresiyle gidiyor ya bu burs işi. beyan tarihiniz bittikten sonra isterse 10 dersiniz kalmış olsun yatmaz burs. normal eğitim süreniz dolmuş özetle ondan ötürü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X