Bildirim
okul birinciliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
öyle birşey mi varr ? -
evet. okul birincisi kontenjanı var . kontenjanı doldurmak şartıyla tercihleri değerlendiriyorlar. ama nasıl bir yol izlediklerini bilmiyorum. önce normal yerleştirme yapıp eğer tutmazsa mı okul kontenjanını dolduruyolar onu bilmiyorum -
aynen öyle 2 kere değerlendiriliyoruz ilk önce normal sonra okul 1.liğinden -
peki mesela benim ilk tercihlerim diş hekimliğinden sonrakilerde fizyoterapi. ve normal tercihe göre benim puanımla diş hekimliğine giremiyorum ama fizyoterapiye girebiliyorum. normal tercihten sonra okul birinciliği var dediniz . direk fizyoterapiyi mi kazanıyorum ? -
sen en yüksekten başla dişi istiyorsan yaz dişi sonra fizyoterapiyi.Şans işi olduğu için diş gelebilir(mf puanlarını bilmiyorum) fizyoterapi zaten elde onunda büyük üniv.lerdeki bölümlerini yazabilirsin sonra garanti yerlerini yazarsın. -
tamam teşekkürler -
Bu sene kaldırılmış muhabetti dönüyor öncelikle klavuzu bekleyin orada yazacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X