evet bakalım ne kadar seveni var ne kadar istemeyeni...
okulu seviyorum (1)
okulu seviyorum(2)
quote:
okulu seviyorum (1)
nefret ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MelankoliKakashiSensei
okulu seviyorum(2)
3
Kızlar kızlar bekleyin ben geliyorum
iğrenç bişey resmen çekilmez bitirdim kurtuldum ohh dünya varmış geçen sene bu zamanlar depresyondaydım be
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
iğrenç bişey resmen çekilmez bitirdim kurtuldum ohh dünya varmış geçen sene bu zamanlar depresyondaydım be
darısı başıma
İş hayatı okuldan bin beter,bunuda düşünün,çok ararsınız sonra kıymetini bilin
quote:
Orjinalden alıntı: tribıl
İş hayatı okuldan bin beter,bunuda düşünün,çok ararsınız sonra kıymetini bilin
İşimi seve seve yapacağımdan eminim.İşini sevmeyen biri elbette ki beter der.Okula gelincede hiç düşünmem bile.Bide derlerdi lise anıları unutulmaz.Millet birbirini satıyo unutmayıp napim..
2. şık ile son şıkın harmanlanmış hali.
Sırf arkadaşlar ve kızlar için gidiyorum.Nede olsa son senem bu seneyi dolu dizgin geçirecem
Okuldan nefret ediyorum!
lise sonlara sesleniyorum buradan
bütün 1 sene okulun son ayı gibi olmuyo hayatımın en zevkli 1 ayını geçirdim yopluca okuldan kaçmalar(15-20 kişi) cafelere gidip maç yapmalar tenefüslerde kapı önünde neler neler yapardık
zaten mayısın hemen başında rapor falan da alırsınız lise son çabuk geçiyo yani bi bakıyon sene bitmiş millet rapor alıyo
okuldan nefret edenler, 2 gün sonra okul bitince anlarsınız ama iş işten geçmiş olacak. en güzel yıllarınızı yaşıyorsunuz ama haberiniz yok. okul gibisi var mı be. keşke hep öğrenci kalabilsek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme