Bildirim
Oku sonra zaten gülersin (Büyük resim eklendi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Okunmuyor ki? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çok büyük hocam okunmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 13 Mayıs 2017; 17:45:54 >_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
-
Büyük resim ekledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Takip _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lejyoner1
Takip
Neyi takip ediyorsun kardeşim? Bir sorunun varsa yaz yoksa konuyu sabote etmeye hakkın yok. Fake hesap olduğun belli zaten. Vsvsvs. Hahaha 😝😝😝😝⏰✊
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Troll
quote:
Orijinalden alıntı: Tayhalatt
quote:
Takip
Neyi takip ediyorsun kardeşim? Bir sorunun varsa yaz yoksa konuyu sabote etmeye hakkın yok. Fake hesap olduğun belli zaten. Vsvsvs. Hahaha 😝😝😝😝⏰✊
Fake mi neden fake olayım aslında üyelik tarihime bakarsan 2014 ( cidden ahaha )
_____________________________ -
Elemen bana çamaşır makinesi anlatıyordu özelden ezik kalmamak için 15 senelik mükemmel makinamın videosunu atmıştım elemana 2016 ya doğru iyice zıvanadan çıktı z5 conpact aldım diye forumda dans ediyordu
quote:
quote:
quote:
Takip
Fake mi neden fake olayım aslında üyelik tarihime bakarsan 2014 ( cidden ahaha )
Ben bu fake hesapla başa çıkamadım arkadaşlar kendinize iyi bakın cekitimi alıp gidiyorum xD ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Adam çamaşır makinesi profu çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ That's because we know what we want and we don't mind being alone. -
resim yerine konu linki versene _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7
resim yerine konu linki versene
Ben de bir konuda buldum resmi bilmiyorum konu nerede.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyi Forumlar o zaman _____________________________ -
gülmedim.şeriat sucuğu tokatlar
_____________________________ -
-
Büyük Resmi Gördüm . tesekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_24784893/mpage_1/key_//tm.htm -
quote:
quote:
quote:
quote:
Takip
Ben bu fake hesapla başa çıkamadım arkadaşlar kendinize iyi bakın cekitimi alıp gidiyorum xD ;)
fakenin kelime anlamını bilmeyen adam bize fake diyor_____________________________
-
Kimdir bu boş beleş insan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- aile hekiminden rapor alma taktikleri
- concerta zeka geriliği
- makedonya teknoloji sitesi
- kanasçı leyla
- diş teli lastikleri hayvan anlamları
- telegram indirim kanalları
- bim para sayma makinesi
- penis nakli
- moonwalker ayakkabı
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler