Şimdi Ara

Öksürünce göğsüm ve boynum ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
11.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öksürünce sağ tarafta ciğere yakın bir yerde ağrı oluyor ve bu ağrı aynı zamanda boynumdada oluyor.
    Yani bende tam anlamış değilim ciğer mi boyun mu diye.
    Acaba neden böyle oluyor.

• intraspinal basınç artışına bağlı spinal sinir sıkışması ile ortaya çıkan bir ağrı gibi tarif ediyorsun. valsalva testi olarak geçer ve genelde boyun, bel ve sırt fıtıklarında karşımıza çıkar. siz bir fizik tedavi hekimine ve göğüs hastalıkları doktoruna başvurun. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

intraspinal basınç artışına bağlı spinal sinir sıkışması ile ortaya çıkan bir ağrı gibi tarif ediyorsun. valsalva testi olarak geçer ve genelde boyun, bel ve sırt fıtıklarında karşımıza çıkar. siz bir fizik tedavi hekimine ve göğüs hastalıkları doktoruna başvurun. geçmiş olsun.

ya hocam dün hamama gitmiştim gelir gelmezde uyudum.
    Acaba buna bağlı bir neden olabilir mi?
    Şuan hiç öksürmek istemiyorum.
  • geçmiş olsun bahsettiğinizklinik durum iskelet sisteminin bir şikayeti olmakla beraber enfeksiyon durumun dışlanması gerekmekte sonuçta insan durup dururken öksürmez. başlatan nedenlerin sayısı çok fazladır ö yüzden hamam ile ilişkilendirmek doğru olmaz,
  • HOCAM MERB SIZDEN BİŞİ İSTİCEM YA BEN ÖKSÜRÜNCE AYNEN ARKADASLARA KATILIYORUM BİDE BENDE ÖKSÜRDÜMMÜ GÖĞÜSÜM ARİYOR SANKİ BICAK SAPLİYOR GİBİ VE AZIMDAN KAN TADI GELİYR HOCAM ..! NAPACAM
  • kene020202 K kullanıcısına yanıt
    İnan dostum ben doktora gittim ağır soğuk almıştım çok şükür şuan iyiyim bence sende bi görün tahlillerini yap
    Bol bol pekmez iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene020202

HOCAM MERB SIZDEN BİŞİ İSTİCEM YA BEN ÖKSÜRÜNCE AYNEN ARKADASLARA KATILIYORUM BİDE BENDE ÖKSÜRDÜMMÜ GÖĞÜSÜM ARİYOR SANKİ BICAK SAPLİYOR GİBİ VE AZIMDAN KAN TADI GELİYR HOCAM ..! NAPACAM

Kan gelmesi tehlikeli bir durum. kulak burun boğaza git hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bundan bir ay once bu basima geldi oksurunce karnimin sag alti cikacal gibi oluodu elimle tutuodum aman allahim noluor dedim oksurmek ustemiodum neyseki iki gunde gecti ama hicbiyere cikmadim uyudum ve scak seyler ictim doktara gitmek lazimdi aslen ama atlattim sukur

• Tmmda abi Ya İçiyorum Yine Fayda omadı bi öksürdüm azıma kan geldi neyden olabilir
  • kene020202 K kullanıcısına yanıt
    Hala gitmedin mi sen doktora?
    burdan bi sonuca varamassın kardeşim git doktora en iyisi burda anca tavsiye alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.