Şimdi Ara

Öksürükten kurtulmanın yolları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıcak içecekler içiyorum ama fayda etmedi 2 gündür öksürüyorum, grip olacağım sanırım birde theraflu alıyorum ama öksürük geçmedi.. Sizin daha önce kullandığınız ve bu kesinlikle iyi gelir dediğiniz neler var?

• aynı hâldeyim , 2 gündür oksurmekten boğulur gıbı oluyorum kusacak gıbı oluyorum hiç hâlim yok sabah 8 gibi uyanmam gerek ama uyuyamıyorum burnumda tıkandı yattığım gibi valla cok fenayim ateş bastı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 10 gün önce hasta oldum geçti hala öksürüyorum. akciğer kanseri falan olmıyım la ben.

• Geçmiş olsun ya millet hasta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1gRepublic

aynı hâldeyim , 2 gündür oksurmekten boğulur gıbı oluyorum kusacak gıbı oluyorum hiç hâlim yok sabah 8 gibi uyanmam gerek ama uyuyamıyorum burnumda tıkandı yattığım gibi valla cok fenayim ateş bastı

burun tıkanıklığıda bu dünyada nefret ettiğim ilk 10 şeyin arasına girer kesinlikle berbat bir his.

@bilm-i yorum

eyvallah hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 6 Ocak 2012; 4:24:17 >
  • Listeye benide ekleyin. Akşam ballı düt içtim pek fayda etmedi ama bildigim DUT PEKMEZİ iyi geliyor hakiki olacak 2 kaşık yedimi tesk ok.
  • bal, limon suyu(siz sıkın), nane, kekik... karıştırın.. iyice karıştırın.. biraz daha.. vee.. hazır.

3 yemek kaşığı olacak kadar yapın,sonra 3 yemek kaşığı atın tamamdır.

Bunu yaptıktan 20 dakika sonra vücut uyumak isteyecek, malum savaş var içerde

uyanacaksınız ve ohh.. miss :)

bu arada bugün benim doğum günüm.. Ne alakası var .. gerçekten bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatyalcin92

bal, limon suyu(siz sıkın), nane, kekik... karıştırın.. iyice karıştırın.. biraz daha.. vee.. hazır.

şimdi denemeye gidiyorum, doğum günün kutlu olsun.

• bal limon yapıyordumda nane kekik yeni duydum. Bu sene gerek olmadı ama olursa denerim bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

Orijinalden alıntı: firatyalcin92

bal, limon suyu(siz sıkın), nane, kekik... karıştırın.. iyice karıştırın.. biraz daha.. vee.. hazır.

şimdi denemeye gidiyorum, doğum günün kutlu olsun.

bunu her hasta oluşumda kardeşim dediğim bir kız arkadaş hep yapar, içirir bana. Limonunu bol koy.

Teşekkürler bu arada :)

• doktora git
  • hepsinden 3 kaşık mı koyacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

doktora git

Kardes sagol doktora gittim ameliyata alacaklar simdi yarin yazarim detaylari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

hepsinden 3 kaşık mı koyacağım?

hayır malzemeleri 3 yemek kaşığı çıkarabilecek şekilde koy.
  • eczadan alınabilir bi şurup falan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

eczadan alınabilir bi şurup falan yokmu?

vardır mutlaka. Şurup neyse de hap falan almayın arkadaşlar yararlı diyorsun iyileşem diyorsun alıyorsun, bir hastalığı geçiriyor ama 5 hastalığa neden oluyor. Hiç gereğe yok :)

zaten kendinize baktığınız taktirde öksürük denen şey kendiliğinden 5-6 güne geçiyor.

2. bir tavsiyem de anneciğinize bol ekşili mercimek çorbası yaptırın, içine de ekmek atıp güzelce için. Bu da çok iyi geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.