Şimdi Ara

OKS SINAV SONUÇLARI TARTIŞMA, PAYLAŞIM [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
27.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

OKS SINAV SONUÇLARI TARTIŞMA, PAYLAŞIM [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2020)
Giriş

468
  • Varmı gençler Antalya Adem Tolunay'a gelen 457'le kapamış okul
  • 000.235 puanla bi okulu kaçırdım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: YGK

hasan polatkanda okuyan var mı?

Ben belki gelicem bu sene.
  • Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.Oksde birçok kişi aynı puanı yaptı ve bu kişiler yaşlara göre sıralanıyor.Ya da cinsiyete göre.Halbuki benim kafamda şöyle bir sistem var.Sbsye gireceklerde olur inşallah.

Şimdi her sınıfta 20 kişi olucak ve yoklama yapılacak ya.Diyelim ki bir çocuk hemen bitirdi.Kontrol etti.20dk önce verdi.Ve 1. oldu.Diğeri ise ancak yetiştirdi.Böyle durumlarda gözetmenlerin not alması çoK iyi olur.Mehmet 20dk önce çıktı.Ahmet tam zamanında çıktı gibi.Böylece yaştan çok hız önem kazanmış olucak ne diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redo_00

Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.Oksde birçok kişi aynı puanı yaptı ve bu kişiler yaşlara göre sıralanıyor.Ya da cinsiyete göre.Halbuki benim kafamda şöyle bir sistem var.Sbsye gireceklerde olur inşallah.

Şimdi her sınıfta 20 kişi olucak ve yoklama yapılacak ya.Diyelim ki bir çocuk hemen bitirdi.Kontrol etti.20dk önce verdi.Ve 1. oldu.Diğeri ise ancak yetiştirdi.Böyle durumlarda gözetmenlerin not alması çoK iyi olur.Mehmet 20dk önce çıktı.Ahmet tam zamanında çıktı gibi.Böylece yaştan çok hız önem kazanmış olucak ne diyorsunuz?

Pek adil olamaz çünkü gözetmenler dakikaları bilerek yanlış yazabilir ve MEB doğruları anlayamaz.Sonuçta gözetmenlerin soruları çözüp cevapları verdiği yaşandıysa bu da yaşanır.

• Gözetmenler sorumluluklarını bilirlerse olur.Ayrıca iki gözetmen oluyor.Biri diğerini engeller ya da öğrenciler engeller birine cevapları verdiklerini görünce
  • İstanbul Prof.Dr.Mümtaz Turhan Sosyal bilimler lisesini kazanan var mı?Bu sene taban puanı 460 a sıçramışİsmine bakmayın çok kaliteli okul bu sene ilk mezunlarını verdi ve 64 öğrencisi ilk 1000'de öss de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redo_00

Gözetmenler sorumluluklarını bilirlerse olur.Ayrıca iki gözetmen oluyor.Biri diğerini engeller ya da öğrenciler engeller birine cevapları verdiklerini görünce

Vay be, yaş mağdurumuz burdaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 26 Temmuz 2008; 15:23:06 >
  • bende mağdurum ama başka konuda
  • Arkadaşlar bişey soracam..
    Mesela evden uzak bir anadolu lisesie gittiniz fakat merkezdeki anadolu lisesini okuldaki başarım yüksek olunca mı gidebiliyoruz??Öyle birşey var mı??

Bir tane daha sorum olacak..

İlk yerleştirmede genel başarı sıralamasında 112binden alan okul 2. yerleştirmede 114bin. oldğum için beni alır mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 26 Temmuz 2008; 16:15:59 >
  • Arkadaşlar 431 puan 5.10 yüzdelik dilimim ile kazandığım okuldan vazgeçsem.2. tercihte 429 puan 10.21 yüzdelik dilime sahip okula girme ihtimallim var mı?Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 26 Temmuz 2008; 18:07:45 >
  • up
  • Kocatepe Anadolu Lisesi hakkında düşüncesi olan varmı???
    (AFYONKARAHİSAR?
  • ARKADAŞLAR NEDEN TABAN VE TAVAN PUANLARI YAZAN SAYFADA (bKZ:http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Istatistikler/2008/oks/Tavan%20Taban%20Puanlar%20TABLO_2.pdf)
    EMİNÖNÜNDEKİ OKULLARDA İPTAL YAZIO ???

istanbul
    vefa
    cemberlitaş
    cağaloğlu

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi
  • bu sene çok kolaydı diyorlar benim girdiğim sene 424 ile fen lisesine sonlardan girilebiliyordu şimdi anadolu liselerine bile zor giriyor
  • 490 puanla Ankara Atatürk Anadolu Lisesine 120. girdim
  • Yarın kayıta gideceğim Nermin Mehmet Çekice hangi belgeleri götürmem lazım_?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.