Şimdi Ara

Okey'de taş çalanı nasıl anlarsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okeye gidiyoruz , bir arkadaş sürekli taş çalıyor elimde per yok diyor , bi bakmışsınız adam bitiyor felaket taş çalıyor , nasıl anlarız nasıl takip ederiz bunu , oyun boyunca tüm dikkatle izleyemiyorum ne yapcam bilemedim

• Attigin ve attigi taslari ezberle oradan kontrol edersin. Attiginiz taslari yaymayin ustuste olsun, hatta cok acemiyseniz adam dizili taslardan 1grup bile calabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş çok hızlı çalıyor var mı bunu önlemenin yolu
  • yok
  • Suratı kızarır,hatta bir söz vardır;

"Bu surat ne okeyde taş çalmış gibi"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

arkadaş çok hızlı çalıyor var mı bunu önlemenin yolu

Arkadaş yukarda anlatmış eğer taşlar üst üste değilde..Hepsini yayarsanız çok rahat çalar bide acemi ve asosyal biriysen zaten kafan sadece önünde olacağından çok rahat çalacaktır..O yüzden taşları yaydırmayın.Bide mesela 5 li taşlar varya onlardanda 1 yada 2 grup çalabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Şu burunla oynama sahnesinde kopuyorum.

• Ya en mantıklı yöntem şudur :

Kaç tane beşli grup olduğunu sayacaksın taşları dağıttıktan sonra. Al sana yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 8 Temmuz 2012; 13:54:48 >
  • gözlerine odaklan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Ya en mantıklı yöntem şudur :

Kaç tane beşli grup olduğunu sayacaksın taşları dağıttıktan sonra. Al sana yöntem.

aynen ben acemiydim çalıyodum oynadığım adamlar proydu bu şekilde anlıyolardı. tabi kimin çaldığı anlaşılmıyodu.
  • Oyuna başlarken taş çalanın anası babası ölsün de yada daha ileri git.
  • Adam PRO ise anlayamazsın bendede çok eskiden beri hastalık gibi birşey oldu zevk almasamda istemesemde engel olamıyorum

Okeyde taş çalarım - Tavlada pul çalarım - Kağıt oyunlarında hile yaparım hiç yakalanmadım oyun bitince itiraf ederim hep

bi arkadaşla Yemeğine Tavla oynamıştık (Niyeyse ben bu arkadaşa karşı hiç hile yapmamıştım hep yeniliyordum) yemeğine olunca tabi pulları çalmaya başladım 5-0 yendim 10 senelik tecrübe olduğunda kızrma - bozarma - heyecan gibi duygular hiç olmuyo, hatta izleyen arkadaşlara gösteriyorum çaldıklarımı karşımdaki tavlaya bakarken çaldığım pulla alnımı falan kaşıyorum bu baya şaşırdı lan hiç yenilmediğim adama 5-0 yenildim falan diyo yemekte bizim diğer arkdaşlarda dayanamadı boşver olum yine iyiydin 15'e 10 pulla mars olmadın hiç dediler.

• alttan alttan pis pis sırıtıyosa kesin calmıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Attigin ve attigi taslari ezberle oradan kontrol edersin. Attiginiz taslari yaymayin ustuste olsun, hatta cok acemiyseniz adam dizili taslardan 1grup bile calabilir :)

Denenip onaylanmıştırZaten herkes oyuna dalıyor taşları düzeltiyormuş gibi yapıp alıyorum elime çoğu zaman farketmiyorlar
  • Taş dağıtma sırası bana geldiğinde, geçen elki elimi yere dökmüyorum tabi kimse anlamıyor, herkes taşları karmakla uğraşıyor.
    Taş dağıtırkende kendime taş almıyorum tabi herkes eline verdiğim taşları dizmekle meşgul oluyor. Bu hileyle hiç yakalanmadım.
    Sen de bundan sonra el bitimlerini takip edersin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Adam PRO ise anlayamazsın bendede çok eskiden beri hastalık gibi birşey oldu zevk almasamda istemesemde engel olamıyorum

Okeyde taş çalarım - Tavlada pul çalarım - Kağıt oyunlarında hile yaparım hiç yakalanmadım oyun bitince itiraf ederim hep

bi arkadaşla Yemeğine Tavla oynamıştık (Niyeyse ben bu arkadaşa karşı hiç hile yapmamıştım hep yeniliyordum) yemeğine olunca tabi pulları çalmaya başladım 5-0 yendim 10 senelik tecrübe olduğunda kızrma - bozarma - heyecan gibi duygular hiç olmuyo, hatta izleyen arkadaşlara gösteriyorum çaldıklarımı karşımdaki tavlaya bakarken çaldığım pulla alnımı falan kaşıyorum bu baya şaşırdı lan hiç yenilmediğim adama 5-0 yenildim falan diyo yemekte bizim diğer arkdaşlarda dayanamadı boşver olum yine iyiydin 15'e 10 pulla mars olmadın hiç dediler.

Adi herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.