Şimdi Ara

Okçulukla ilgilenenler (Yay ve ok yapmak isteyenler içeri) ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
11
Favori
21.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boy:1.70 Üstü
    Kilo:70 küsür

Efendim benim el yeteneğim oldukça fazladır.Ama bi yaya yapacak kadar olduğunu zannetmiyorum..Öyle videoda izlediklerim usta olduklarında öyle kolay geliyor bize ama zor olduğu belli..Efendim adresinizi verirseniz sizin elinizden bir yay almayı gerçekten çok isterim..Ben orduda oturuyorum ama tüm türkiyeye gelebilirim..Efendim yaşıma göre biraz fazla olcak galiba ama bana en az yani en düşük olarak 50 librelik gerekiyor..Nedeni ise 30 ila 35 librelerde hiçmi hiç zorlanmadım..Bu yaşta birisinin verebileceği en yüksek miktarın 2 katının veririm (500 600)Efendim zengin olduğumu düşünmenizi istemem :) Sadece bi yaya sahip olmak için 1-2 ay aç kalırım bişi olmaz..Bana yardım edermisiniz..

İşinizin zor ve sabır gerektirdiğini biliyorum bu yüzden Allah size sabır ve azim versin..
    Esselamun aleyküm..

• Bu işleri bıraktınızmı yoksa.. Öff bee yetişemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip.yay yapmak ve kullanmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

8-10 yaşlarındayken kendime yay yampmıştım . Oklar düzgün olmasada rahat 20 m gidiyodu

Benim yaptığımda oklar 100 m rahat gidiyor.

Yanlız arkadaşlar şu anda bir klüp kurmuyorum yani yaz beni, ben de katılmak istiyorum gibi mesajlar gereksiz. Sadece yayın yapımını, şeklini, Varsa almak isteyen tedariğini anlatıyorum.

Hocam bir seyi cok merak ediyorum ne derece okculuk var cidden havadaki bur cismi vurabiliyormusunuz? Kusura bakmayin hic bir bilgim olmadigi icin boyle sacma soru soruyorum ama halde cok merakliyim.

• Arkadaşlar Yay siparişleri başlamıştır. 320 TL'ye 35 libre, 400 TL'ye 45-50 Librelik yay tedarik edebilirim. isteyen arkadşalar iletişime geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 11 Ocak 2014; 23:29:45 >
  • Arkadaşlar düzeltme yapayım, 35 Librelik 300 lira, 45-50 librelik yay ise 400 liradır. Av için uygundur. Macar yaylarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 11 Ocak 2014; 23:30:16 >
  • Kardeşim mesajım burda dursun.Ben ve iş yerindeki bir arkadaşımda merak var fakat şu anda elimizde ne bilgi nede deneyim var. Konunun başında anlattığınız gibi yadan bahsetmişti arkadaşım osmanlıda takriben 4 yıl sürüyormuş yapımı bende ise makaralı yeni nesile merakım var ama dediğim gibi şu anda sadece düşünce aşamasındayız kendisinede haber vereceğim cumartesi günü konuyu beraber takip eder ve bilgi paylaşımı ile başlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Kardeşim mesajım burda dursun.Ben ve iş yerindeki bir arkadaşımda merak var fakat şu anda elimizde ne bilgi nede deneyim var. Konunun başında anlattığınız gibi yadan bahsetmişti arkadaşım osmanlıda takriben 4 yıl sürüyormuş yapımı bende ise makaralı yeni nesile merakım var ama dediğim gibi şu anda sadece düşünce aşamasındayız kendisinede haber vereceğim cumartesi günü konuyu beraber takip eder ve bilgi paylaşımı ile başlayabiliriz.

tamamdır hocam, ben elimden geldiğince tedarik ve bilgi açısından destek veririm.
  • ben şimdi bu oku alsam yeni başlıycam tabi bi sorun yaşar mıyım boyum 1.82 falan kilomda 96 beni bilgilendirir misniz ayrıca carbon okun nisi tehlikeli?
  • Benim bunu alicak butcem yok bana yazdigin mesajdaki oktan ama bu geologic initech 2 yaydan alicam bununla baslamam bi sorun olur mu zorlanirmiyim bana bunu aciklayabilir misiniz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

Sen bana boyunu, yaşını, kilonu söyle, Nasıl bir yay alman gerektiğini söyleyim.

41 Kiloyum 1.56 boyum var.Boyum kısadır .Yaşım 14.

izmirli misin hocam ?
  • Hocam yapımı ile ilgili video yada resim falan varsa alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

Sen bana boyunu, yaşını, kilonu söyle, Nasıl bir yay alman gerektiğini söyleyim.

41 Kiloyum 1.56 boyum var.Boyum kısadır .Yaşım 14.

izmirli misin hocam ?

Hayır neden ?
  • Küçükken az yapmadık ,hemde dandik falanda değildi,oklar kamıştan uçlarıda cam kolsların meral kapaklarından olurdu,sallamayayım çünkü seneler geçti ama o yaşta 30 - 40 metre atıyorduk ,tuğlaları delip saplanabiliyordu

• Hımm Tahtadan Veya meşe ile kabza zor bölümüdür güzel yapıyorsunuz tb. ler hocam.
    Bende yapıyorum Sadece Pvc boruyla eritip ile yapıyorum. Bakıp yorum atabilirsin.. Başarılar devamını dillerim

http://forum.donanimhaber.com/m_88644778/f_//tm.htm#88644778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 3 Mart 2014; 0:15:35 >
  • Hocam merhabalar, Ben kendim ok-yay yapmak istiyorum. Ok eğitimim yeterli seviyede var. Ben de geleneksel okçuyum. Hocam şimdi, eğer kalıpların, yada parçaların çizimleri varsa alabilir miyim sizden? Kendiniz yapmak üzere parçaları verebilirim demişsin hocam, resimlerini gönderebilir misin rica etsem? El becerim oldukça fazla, bu yaz içinde bitirmek istiyorum, şimdiden teşekkürler.
  • hangi ildesin?
  • Arkadaşlar buda benim kendi yaptığım kanatlı yay.
    yapımını kendi blogumda anlatıyorum parça parça. oradan takip edip sorular sorabilirsiniz..
    alininyeri.blogcu.com

https://imagizer.imageshack.us/v2/222x394q90/910/1NaVCZ.jpg
  • Up

• Yaa hak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 6 Kasım 2015; 3:47:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.