Şimdi Ara

Okçu,menzilli şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk defa dün gece oynamaya başladım.ilk şampiyonum Ashe oldu.Diğer şampiyonları deneme şansım oldu fakat yakın savunma oynayınca ölüyorum sürekli ve zevk almıyorum.Araştırdığım kadarıyla
    -Ashe
    -Varus
    -Caitlyn
    -Shaco
    -Miss forune önerdiler.[Bu yazdığım isimleri önceden oynamadım ve okçu olup olmadıklarını bilmiyorum]

Yazdığım gibi yeni başladım oyuna daha jungle ne demek yeni öğrendim.Karmaşık olmayan bir şampiyon[Her şampiyonun kendine özel karmaşası var ama daha basit olan] önerebilir misiniz?

• Okçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Okçu

Yanlış bir şey mi yazdım? Belirttiğim gibi yeni başladım
  • -Caitlyn
  • 1. Okçu değil menzilli dersen ****ollerinin daha az dikkat çekersin.
    2. Oyuna teni başlamışsan caitlyn önerebilirim, en uzun mesafeli vuran karakter o, oynamasına çok basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 okçu var varus ve ashe.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaco çok iyi okçu Neyse ciddi cevap vereyim. Yeni başlamışsın. Şampiyon alma. Her hafta salı günü 10 bedava geliyor. Böyle böyle şampiyonların çoğunu dene. Mesela bir hafta çok beğendin bir şampiyonu. Alma. Üzerinden bir-iki hafta geçsin. Fikrin değişmezse alırsın. Zaten oynadıkça neyin ne olduğunu çözersin. Bir de 20-30 level olana kadar konu açma, dalga geçebilirler burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biz sizi ararız

quote:

Okçu

Okçu dediğimiz m2 ci karakterler burda Ranged olarak geçer en basiti dersin tabiki aldığın ashedir ama basit dersen miss fortune da basit sayılabilir
  • Shacoyu kim önerdi nick verebilir misin?
  • Ya arkadaş yeni başlayan nerden bilsin meele ranged asssasin vs vs okçu dicek tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Shacoyu kim önerdi nick verebilir misin?

Bu siteden değil Google'dan ararken gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusLOL

quote:

quote:

Okçu

Okçu dediğimiz m2 ci karakterler burda Ranged olarak geçer en basiti dersin tabiki aldığın ashedir ama basit dersen miss fortune da basit sayılabilir

Sadece m2? siz kafayı iyice bozdunuz tüm RPG dünyasını bir anda silip attınız nedir bu fanatiklik anlamıyorum.Adam ko yada m2'den gelmiş olabilir ama bu terimler sadece bu oyunlarda yok.

• quote:

Arkadaşlar ben ilk defa dün gece oynamaya başladım.ilk şampiyonum Ashe oldu.Diğer şampiyonları deneme şansım oldu fakat yakın savunma oynayınca ölüyorum sürekli ve zevk almıyorum.Araştırdığım kadarıyla
    -Ashe
    -Varus
    -Caitlyn
    -Shaco
    -Miss forune önerdiler.[Bu yazdığım isimleri önceden oynamadım ve okçu olup olmadıklarını bilmiyorum]

Yazdığım gibi yeni başladım oyuna daha jungle ne demek yeni öğrendim.Karmaşık olmayan bir şampiyon[Her şampiyonun kendine özel karmaşası var ama daha basit olan] önerebilir misiniz?

Yeni başladıysan biraz oynaması kolay championlarla oynayıp oyunu anlamanı tercih ederim.Play>Altta tutorial>Battle training e girip gareni dene.Beğenirsen alırsın oyun sonu 500 ip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarFist

2 okçu var varus ve ashe.

birde vayne var sadece 3 tane yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.