Selam arkadaşlar carnac-east serverınde oynuyorum 2 tane 81lwl okcu charım var üstlerinde görev takısı var takıları değiştirip old takı almayı düşünüyorum,atağı olabileceğinde en yüksek seviyede tutmak istiyorum tavsiyenizi almak istedim cevap veren arkadaslara simdiden teşekkürler
Old Elf Ring olabilir & Eme olur.
Sadece düşüncem.
[OLD] ROL- EME- SKE BELT - WP > Al rahatla
yada paraya kıyıp (k0spersan bu itemlerle cz yi ...) +1 DUAL SİLVER EARNİNG - DUAL ROL & [veya] +2 Dual Elf ring - +2 Warrior pendant - Glass Belt Yeterli olur.
bu konu iyi olmuş bende merak ediyordum
Bazı arkadaşlar sövecek ama kosperim ama pk alanlarında kops kullanmadıgım için onlara yönelik item aramıyorum dual old elf ring ve dual silver earring idare eder gibi geldi bana,pendant olarakta old priest pendant nasıl olur?
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
Bazı arkadaşlar sövecek ama kosperim ama pk alanlarında kops kullanmadıgım için onlara yönelik item aramıyorum dual old elf ring ve dual silver earring idare eder gibi geldi bana,pendant olarakta old priest pendant nasıl olur?
Old eme dual Agi neck Agi belt(Dex fazla) Dual rol veya elf ring. ben elf ringi tercih ederim dexi fazla.
Yorumlar için sağolun arkadaslar küpe olarak dual old silver earring,yüzük olarak dual old elf ring,belt olarak dün aceleyle elf belt aldım aralarında çok bir fark olurmu old agility belt ile?neck olarakta old agility necklace alacağım teşekkür ederimYalnız bir sorun var ben priest çarımla old elf belti aldım trade ile okcu çarlara attım ama takamıyorum old elf belti,yardımcı olabilirmisiniz?
Dual Old Eme,Dual Old Rol,Old PP,Old Ske Belt
quote:
Yorumlar için sağolun arkadaslar küpe olarak dual old silver earring,yüzük olarak dual old elf ring,belt olarak dün aceleyle elf belt aldım aralarında çok bir fark olurmu old agility belt ile?neck olarakta old agility necklace alacağım teşekkür ederimYalnız bir sorun var ben priest çarımla old elf belti aldım trade ile okcu çarlara attım ama takamıyorum old elf belti,yardımcı olabilirmisiniz?
Old elf belt i herhangi bi charla üstüne taktıysan bi daha satamassın ve yan char harici baska charada takamassın.
quote:
Orijinalden alıntı: knayt_onlayn
quote:
Old elf belt i herhangi bi charla üstüne taktıysan bi daha satamassın ve yan char harici baska charada takamassın.
Ben priest çar ile pazardan 2 tane old elf belt aldım üstüme takmadım trade ile başka iki tane çara attım old elf belt çarlara gitti ama attığım çarlara bir türlü takamadım,takmayı deniyorum giyemiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: knayt_onlayn
quote:
Ben priest çar ile pazardan 2 tane old elf belt aldım üstüme takmadım trade ile başka iki tane çara attım old elf belt çarlara gitti ama attığım çarlara bir türlü takamadım,takmayı deniyorum giyemiyorum
Üzerine tak sen,önüne seçenek gelicek (takarsan satma imkanın olmucak) confirm dicen olcak bitcek.
Relog atınca sorun düzeldi teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme