Şimdi Ara

okan üniversitesi ingilizce hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar okanın ingilizce hazırlığı nasıl seviyesi nedir acaba zormu kolaymı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekops -- 24 Ağustos 2011; 1:13:47 >

• lisede ingilizce dersinde dışarda top oynayan ark çok rahat gectiler ama yeditepeye giden arkadaşlarım 2 yıl oldu adamlar hala hazırlıkta
  • bnde ondn korkuyorm işte bzm arkdş maltepede 2 yıl kaldı okanda okdr zormu acaba
  • diğerlerine göre daha cok kolay diye bilirim
  • okan üniversitesinde bazı bölümlerdeki dersler yüzde 30 ingilizce egitim veriyo hazırlıkta kalsan bile hazırlıgı alttan alıp 1. sınıfa geçebiliyorsun
  • ben şimdi uluslararası lojistik kazandım tabloda karşısında ingilizce YAZMAYANI sectim bu nedemek şimdi hazırlığğa gitsem başarısız olsam üst sınıfa gecip alltan alabiliyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekops -- 24 Ağustos 2011; 1:31:40 >
  • kafama cok takıldı yardımcı olucak biri yokmu ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölümün yüzde yüz türkçe ise hazırlıkta kalsan bile 1. sınıfa geçme hakkın var ama o 4 sene içinde hazırlığı vermen gerekiyor
  • acıklamalar bölümünde tabloda, bu bölümün yüzde 30 ingilizce eğitim verilmektedir diğer maddelerden birinde ise ing hazırlık vardır dio ama hiç kalınca alltan alabilirsin die bişe yazmıyor tabloda bu koşullar var --- 17,21,86,270 --- buda koşullarftp://dokuman.osym.gov.tr/2010/2010_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/2010_OSYS_Tablo3ve4Kosullar.pdf
  • bakan yokmu ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.