Profesyonel Futbolcu Okan Derici ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya buna göre 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ
Solak forvet oyuncusu imiş. Bilekleri yumuşak ve teknik bir oyuncu diyorlar. İzleyen var mı ?
1.77 boy fizik olarak yetersiz gibi bir forvet oyuncusu için ! tabi izlemek gerekiyor elemanı umarım faydalı olur sonuç olarak geleceğe dönük yatırım amaçlı bir transfer
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound 1.77 boy fizik olarak yetersiz gibi bir forvet oyuncusu için ! tabi izlemek gerekiyor elemanı umarım faydalı olur sonuç olarak geleceğe dönük yatırım amaçlı bir transfer
Henüz 18 yaşında, henüz vücut gelişimi tamamlanmamıştır. bayağı küçük görünüyor, bence 1.80'i geçer boyu.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound 1.77 boy fizik olarak yetersiz gibi bir forvet oyuncusu için ! tabi izlemek gerekiyor elemanı umarım faydalı olur sonuç olarak geleceğe dönük yatırım amaçlı bir transfer
Henüz 18 yaşında, henüz vücut gelişimi tamamlanmamıştır. bayağı küçük görünüyor, bence 1.80'i geçer boyu.
Gelişir ve 1-2 kiraya gider , Arda gibi olur belki ?
çok yetenekliyse 6 yıllıklık yapsınlar 3 yıllık neymiş pek bişey beklememek lazım
Bu tarz geleceğe yatırımlar yapmak lazım. Kaybedecek bir şeyiniz yok, oyuncuya verdiğiniz para belli.
Yıldız olursa da işin kar kısmını ve takıma katacaklarını anlatmaya gerek yok.
varsa talibi oynatacak takım , en iyisi kiraya vermek olur ha terim şans verecem derse bilmem tabi
Yeni bir Barış Özbek olmasın aman da.
Bu adam kimdir nedir bilmiyorum ama fenerbahçe de istiyormuş bunu.İnşallah FT arada sırada adamı oynatır da izleyebiliriz.
Okan Derici bu mu?
Fatih Hoca'nın bugünkü açıklamasına göre Okan Derici scout ekibinin raporu doğrultusunda alınmış. Bakalım ne kadar faydalı olacak.
Kısa olsa ne olur abi! Messi' de 1.90 sanki anasını satıyım. 5 sezonda bir böyle yatırım yapıyoruz doğrusuda bu zaten gidip 34 yaşındaki topçulara milyon euro ları vereceklerine kendi gençlerimizi cıkaralım biz satalım milyoun euro lara. Sahada yıldız(!) olupta yürüyen ölüleri izlemektense çabalayan gençleri izlerim daha iyi!!!! Süper zeka yönetim.
Arda bu kimse kandırmasın beni.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Mehmet Batdal değilmiydi o ya
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Soldakinin şortu çocukluğundan mı kalma ne? 20 yıl önceki oyuncuların şortları gibi:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme