Şimdi Ara

Okan Bayülgen Sigara Tartışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=A2gq3jG4blg

Ya arkadaş inanamıyorum şimdi gördüm bu nasıl bir terbiyesizliktir adam işini o kadar iyi biliyo ki olayla hiç bir alakası olmamasına rağmen kıza faşist damgasını anında yapıştırdı. Tabi orda bunu duyan çok zeki gençler düşünüyo oo faşist dedi bu adam sisteme karşı bu adam bizden hemen alkış kıyamet kızı haksız konuma düşürüyorlar bu adamı böyle bilmezdim sen orda kızı bu hale soktuktan sonra birde gidip insan hakları özgürlük mücadelesi diye geziniyosun ya ortalarda neyse arkadaşlar ben daha ağır konuşurdumda sizin yorumlarınızı merak ediyorum bu adamın bir sürü fanı var malesef bakalım ne diyecekler.

• Mağara
  • onların tek derdi para

en basit örnek mehmet ali bora gezi parkı olayları başladığında sürekli milleti kışkırtıyodu başbakan bi hesabını soracağız dedi şimdi ortalıklarda yok , nerde bu özgürlük savunucusu halkın yanında olan adam

bu insanları gezi parkı eylemlerinde hiç dikkate almadım , çünkü hepsinin tek amacı rant başka birşey değil , kendi hakkımı kendim savundum
  • adam gayet haklı
  • Çok yazıldı-çizildi-tartışıldı.Bir sonuca varılamadı.
  • Eski bir konu. Faşist kelimesini nerede kullanacağını bilmiyor daha. Kendi sigara şöyle zararlı böyle zararlı diye vtrler hazırlardı koyardı programına bir de. Kapalı yerde sigara içiyor yasak olduğu halde. Bundan rahatsızlığını belirten kişi de ne alakaysa faşist oluyor. Şakşakçıları da ne söylese alkışlıyor.
  • Ağır mağara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Ayşe Abla Spor Kulübü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten fazla hoşlaşmadığım adamdan nefret etmeme neden olan video dur. karaktersiz
  • şu avatarını değiştir ya
    kızın ağzına kürekle vurasım geliyo
  • Bunun ağzına kürekle vuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çok yazıldı-çizildi-tartışıldı.Bir sonuca varılamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel ayar vermiş kıza. İşin sigara boyutunu bir yana bırakırsak toplumda var böyle kendini herşeyden sorumlu sanan tipler. Bu toplulukta hemen nasıl sıyrılabilirim, nasıl kendimi gösterebilirim çabası.. Olay bana göre kesinlikle sigara değil, bu gibilerin toplumda kendini gösterme çabası, evet bakın ben de burdayım deme çabası
  • Çok çok eski bişe olabilir ama tekrar hatırlamış olduk Sayın çokbilmiş sözde insan hakları savunucusunun gösterdiği saygıyı (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Çok güzel ayar vermiş kıza. İşin sigara boyutunu bir yana bırakırsak toplumda var böyle kendini herşeyden sorumlu sanan tipler. Bu toplulukta hemen nasıl sıyrılabilirim, nasıl kendimi gösterebilirim çabası.. Olay bana göre kesinlikle sigara değil, bu gibilerin toplumda kendini gösterme çabası, evet bakın ben de burdayım deme çabası

kesinlikle ordaki kızın amacı kendini belli etmekti ama adamın da söyledikleri gayet saygısızcaydı ki gerçekten kapalı alanda sigara içmek küstah bir davranış dikkat çekmek bir yana gerçekten rahatsız olanlar da olur bu konuda dediklerine katılmadım
  • ikisi de haksız
  • kiz salak okan birsey yapmiyodu bile, gelip mal mal laf ediyor. okan hakli bence biraz agzinin payini vermek lazim boyle mallara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.