Şimdi Ara

okan bayülgen başarılı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşamında tabi.şov programlarını izliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYIN ÖĞRENCİ -- 14 Mart 2010; 20:34:30 >

• Başarılı buluyorum, izliyorum. Birazdan bu başlıkta tartışma çıkacak.
  • gecenin o saatinde o kadar insanı bir araya toplayıp sıkılmadan sabaha kadar eğlendiriyor, yani başarılı buluyorum.
  • Ben takip etmiyorum ama bir ara rast gelip bütün programı izledim gerçekten çok gülmüştüm
  • başarılı buluyorum zaten komedi programı olarak izlemiyorum sohbeti güzel oluyor
  • eskiden daha çok beyenirdim ama şimdide muhabbeti iyi olan konukları olduğunda sıkılmadan izleniyor
  • bir başarılı bulmayan ben miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılı baya başarılı
  • Çok başarılı hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoenZyM

bir başarılı bulmayan ben miyim?

bende varım
  • komedi beklersen pek sevmezsin ama maksat muhabbet olsun zaman geçsin dersen bayağı izlettiriyor...çok zeki ve kültürlü biri bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

gecenin o saatinde o kadar insanı bir araya toplayıp sıkılmadan sabaha kadar eğlendiriyor, yani başarılı buluyorum.

Okan Bayülgen birçok kişiye itici, insanlarla dalga geçen aşagılayan ukala biri olarka geliyor bazı hareketlerinde bende bu şekilde düşünüyorum. Ama Beyazıt bu şekilde değil belki yapmacık ama Okana göre daha cana yakın biri olarak geliyor halkımıza.
    Ha iş yaşantısında başarılı ona lafım yok...
  • Valla bana sorarsan programda başından sonuna kadar anırmaktan başka bir şey yapmıyor. Kişiliksiz karaktersiz bir adam. Kendince çeliştiği her şeye bir bahane bulup mantıklı bir açıklama yapmaya çalışıyor ama kendi inanıyor mu acaba. Tabii başarılı mı? Evet başarılı, yıllardır yaptığına göre işini...
  • başarılı olmasa bu kadar yıldır nasıl program yapabilir? Üstelik artık haftada 3 kere program yapıyor. Başarısız birisine kim 3 tane program yaptırır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.