Şimdi Ara

ohh shit ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Oh Shit" Ne Demek?

"Oh shit" kalıbı günlük konuşma dilinde yaygın olarak kullanılan bir deyimdir. Genelde şaşkınlık, hayal kırıklığı veya öfke gibi güçlü duyguları ifade etmek için kullanılır.

"Oh shit" kalıbı şu anlamlarda kullanılabilir:

• Bir şeye şaşırdığında veya şok olduğunda: "Oh shit, kazandım!"
    • Bir şey istemediğinde veya hayal kırıklığına uğradığında: "Oh shit, sınavı geçemedim."
    • Öfkelendiğinde veya kızdığında: "Oh shit, arabamı çizmişler!"

"Oh shit" kalıbı genellikle "kahretsin", "lanet olsun", "vay canına" gibi ifadelerin yerine kullanılır. Ancak "oh shit" kalıbı daha argo ve küfürlü olarak kabul edilir. Bu nedenle, resmi veya profesyonel ortamlarda kullanmaktan kaçınmak en iyisidir.

Ayrıca, "oh shit" kalıbı bazen bir şeyin işe yaramayacağını veya yanlış gideceğini ifade etmek için de kullanılır: "Oh shit, bu işe yaramayacak." Bu anlamda, "oh shit" kalıbı bir uyarı veya kehaneti ifade eder.

Genel olarak, "oh shit" kalıbı güçlü duyguları ifade etmek için kullanılan yaygın bir deyimdir. Ancak, kullanımının duruma ve ortama uygun olup olmadığını dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • OHA BOK !

ve

VER BANA PATRON.
  • 1- Faktır demek.
    2-Ver patron.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askerli -- 12 Aralık 2010; 0:29:01 >
  • Lanet olsun. Kahretsin demek. Hatta bütün yabancı küfürler sadece bunlar.Başka bişi göremezsin. Lanet olsun , kahretsin....

give to me boss diye bişi olmaz, give it to me boss olur.Onun da anlamı konunun gidişine göre değişir
  • " KAHRETSİN " demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Lanet olsun. Kahretsin demek. Hatta bütün yabancı küfürler sadece bunlar.Başka bişi göremezsin. Lanet olsun , kahretsin....

give to me boss diye bişi olmaz, give it to me boss olur.Onun da anlamı konunun gidişine göre değişir

• izlediğîm hornolarda hatun elemana hep give to me boss diyorduda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    I'd ne demek?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz onu bırakın Son Of The Bitch i birine söledimmi ingilizcem iyi diye artislik yapanlar çıkıyo plaj çocuğu diyor bide havalanıyo
  • TV çevirimlerinde şöyledir ; Sana lanet ediyorum çünkü sende benim anneme lanet etmiştin
    Bizim dilimizde şöyledir ; Has.....,y...... yedik,aha zıçtık vs vs
    Türkçe dilinde ise şöyledir ; Ohh b.k,ohh kaka,ohh tezek,ohh dışkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 12 Aralık 2010; 0:36:53 >
  • oh shit- mesela eve geldin anahtarını unuttuğunu farkettin o an bi hay bitarafına koyayım dersin ya işte orda tam oh shit diyebilirsin.

give to me boss değildir o duyduğun give it to me boss filandır give it to me bana ver demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non StoP

izlediğîm hornolarda hatun elemana hep give to me boss diyorduda

give it to me olmasın o..
  • zıçtık demek
  • sırf konuya oha b*k yazan var mı diye bakmaya girdim ve ne gördüm evet
    bu arada
    Lanet olsun manasında genelde argoda (hass....) diye devam eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.