Şimdi Ara

Oğuzhan ne yaptı sana Şenol hoca ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptı bu adam sana Şenol hoca. Adamı bilerek ve isteyerek bitirmeye çalışıyorsun.

Adamı takımdan tamamen kestin soyutladın.

Ama Talisca adlı soytarı ne kadar rezil olursa olsun hep sahada.

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'ın çocuğudur. Bu takıma feda döneminde çerez parası bir bonservis ile gelmiş ve bu takımın içinde büyümüş bir oyuncudur.

Sen böyle bir oyuncumuzu değerimizi dışlıyor, Talisca adlı üvey evlata yüz veriyorsun. Talisca kim ya. Sezon sonu defolup gidecek başka bir takıma.

• Başımıza ne geldiyse Beşiktaş'ın çocukları yüzünden geldi.
    Oğuzhan oyuna girdikten sonra da bir halt yapmadı.
    Top kontrolü yapmayı öğrensin önce.
    Oğuzhan geçen 2-3 hafta önce oyuna 80'de girip, 85'te atılan topa depar atamayan bir oyuncudur. Bu adamdan herhangi bir beklenti olmaması gerekiyor.

KISACA ÇÖP.
  • quaresma oyunun içine ederken sahada tutmasını eleştiriyorum ama tolgay böyle performans gösterirken oğuzhan'ın yedek olması doğru olandır.
  • Tolgay top tutma, saklama açısından iyi de asist, şut özelliği yok. Oğuzhan, ceza sahasına direkt pas atan futbolculardan biri. Bir şekilde kazanmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quaresma oyunun içine ederken sahada tutmasını eleştiriyorum ama tolgay böyle performans gösterirken oğuzhan'ın yedek olması doğru olandır.

Tolgay iyi hoşta Oğuzhan'la aynı mevkini oyuncusu değiller. Ozzy 8 numara Tolgay 6-8 karışımı. İkisini aynı anda sahada tutmak gerekiyor özellikle anadolu takımlarına karşı.
  • Hala Talisca Oğuzhan diyorlar çok garip gerçekten. Oğuzhanın 10 numara olmadığını bilmeyen kalmadı ülkede. Adam şut çekmiyor ceza sahası içine girmiyor nasıl gol atacaksın?
  • Ama Tolgayın yerine her türlü oynar Oğuzhan derbiler de bile oynar. Tolgay o kadar kötü ki Atibayı bozuyor direk. Stoperlerin içine gelip top almaktan başka bildiği bir şey yok adamın. Anca Tolgay,Oğuzhan oynarsa oynamalı onun dışında Oğuzhan aTİBANIN yanında banko oynamalı hatta Medelin yanında da iyiydi dün.
  • beşiktaş taraftarı komik ya

Oğuzhan oynamasa neden oynamadı derler

Oynasa saha da hayalet gibi geziyor Tolgay oynasın derler

Bana göre Tolgay, çok daha box to box direncini arttırıyor ortasahanın sorun Talisca'da. Ani hücum ve kontra ataklı oyunda iş yapacak oyuncu Talisca, kapanan takımları açacak oyun görüşü ve becerisi yok.

Oğuzhan koca bi balondur bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.