Şimdi Ara

Oğuzhan hariç hepsini yollayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafası az çalışan oyuncularla her sene ilk 5'e oynamaktan sıkıldık

Cooler Master MB511 | Msi B450-A Pro | Ryzen 5 5600x w/Cm Ml240l
    16 GB DD4 3533Mhz Cl14 | Gigabyte Eagle RTX 3060ti | Samsung 980 Pro 2 TB
    Pny 1 Tb Nvm | Samsung LC27JG54 1440p 144Hz 4ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Kafası az çalışan oyuncularla her sene ilk 5'e oynamaktan sıkıldık

Keşke biz de seni yollayabilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa için bende gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Cidden onu izlerken çok kızıyorum beceriksiz herif. Ama hepsini gönderin demek yanlış olur. Gönderiyoruz ondan sonra kimi çıkıp gol kralı oluyor. Beklemek lazım sadece yaşı ilerlemiş veya üst üste verilen şansı değerlendirememiş olanları göndermek lazım. Ayrıca bu Kerim Frei ne yapar arkadaş, niye almıyor bu adamı oyuna çooook merak ediyorum. Ömer Şişmanoğlu zaten 2 maç var 4 maç yok klasik tablo.

Orijinalden alıntı: pinwheel

Fotografi gorunce sinirlerim zipladi. Mustafayla Necip'i halisahaya cagirmam.

Ceketimi koyarım okeye 4. Alman . Düğünde oynatmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İMPARATOR
  • Oğuzhan'da son zamanlarda büyük düşüş var, çok şişirildi, çok pohpohlandı ve kendini büyük topçu olarak görmeye başladı. Bu kafayla giderse yakında çöp olacak.

Necip Uysal'a zaten birşey demiyorum. Bırakın Beşiktaş'ı, Türkiye liginin en kalitesiz futbolcularından biridir kendileri. 1 Milyon Euro'dan satılığa koy, dünyanın hiçbir kulübü gelip de kapını çalmaz.

Mustafa Pektemek çok umut bağlanan ama neticesinde bir çok futbolcu gibi hayal kırıklığı yaratan bir futbolcudur. Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasite olmadığını artık herkes anladı. İlhan Cavcav'ın bize kaktırdığı futbolculardan biri...

Pedro Franco'ya laf söylersem çarpılırım. Bilic'in elinden kazayla mundar olmaktan kurtulmuş çok iyi bir defans oyuncusudur. Top çalma harika, zamanlama harika, soğukkanlılık harika, zeka seviyesi yüksek. Tek eksiği hız, o da olsa zaten Franco'yu alamazdık. Tecrübelendikçe daha da mükemmeleşecek bir Pedro Franco var elimizde, değerini bilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1881

Oğuzhan'da son zamanlarda büyük düşüş var, çok şişirildi, çok pohpohlandı ve kendini büyük topçu olarak görmeye başladı. Bu kafayla giderse yakında çöp olacak.

Necip Uysal'a zaten birşey demiyorum. Bırakın Beşiktaş'ı, Türkiye liginin en kalitesiz futbolcularından biridir kendileri. 1 Milyon Euro'dan satılığa koy, dünyanın hiçbir kulübü gelip de kapını çalmaz.

Mustafa Pektemek çok umut bağlanan ama neticesinde bir çok futbolcu gibi hayal kırıklığı yaratan bir futbolcudur. Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasite olmadığını artık herkes anladı. İlhan Cavcav'ın bize kaktırdığı futbolculardan biri...

Pedro Franco'ya laf söylersem çarpılırım. Bilic'in elinden kazayla mundar olmaktan kurtulmuş çok iyi bir defans oyuncusudur. Top çalma harika, zamanlama harika, soğukkanlılık harika, zeka seviyesi yüksek. Tek eksiği hız, o da olsa zaten Franco'yu alamazdık. Tecrübelendikçe daha da mükemmeleşecek bir Pedro Franco var elimizde, değerini bilelim.

oğuzhan da düşüş var ama sadece fiziksel düşüş, performans olarak adamın paslaşacağı fernandes gibi bir tane oyuncumuz yok ilerde.Elimizde bir tek oğuzhan kaldı onu harcamamak lazım.
    dünkü maçta bile 2 tane posizyon yarattı tehlikeli.Ama fizik olarak yerlerde haklısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.