Merhaba arkadaşlar.Olympia'da 175m karşılığ @oguzdemira isimli üyemi 2100 cash verecek.Yalnız bu arkadaşımızın güvenilirlik durumunu merak ediyorum.Çünkü İlk ben vereceğim 175m'i karşılığında alacağım 2100 cashi.
Yorumlar gelirse sevinirim..
sakın guvenme hırsızın tekıdır bende boyle bı topic acacaktım dun luck_devil_boy@hotm... ekledı benı tc ver +8 hb vereyım dedı cypherda o yumoş g*tun yıyosa bı daha aç msn yi adi ierefsizin tekıdır sakın ınanma
daha hala milleti dolandırmaya çalışıyor anlıycağın güvenilir birisi değil bi kaç kişiyi dolandırdı sende yeni kurbanı olma
Hmm.Anlaşıldı bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: IstemIYabGuI
sakın guvenme hırsızın tekıdır bende boyle bı topic acacaktım dun luck_devil_boy@hotm... ekledı benı tc ver +8 hb vereyım dedı cypherda o yumoş g*tun yıyosa bı daha aç msn yi adi ierefsizin tekıdır sakın ınanma
hocam msn'i açık şuan bende engelli GERİİ
Bir dakika sen 2100 cash derken 2100 knight cashimi kastediyorsun?Yuh diyeceğim çünkü öyle ise.175 milyon korkunç bir rakam.Hayır bu fiyatlara gidiyorsa knight cash bende başlıyorum satışlara hemen.4500 knight cashde satılıktır açık konuşuyorum...
Evet gerçekten şakam yok.Edanada NTS gerek.Karus olucam.Olympiadada 175m vericem bunun karşılığı.İstenildiği taktirde,Bursa yada İzmirden elden satış gerçekleştirebiliriz.Yada güven sağlanıldığı taktirde MSN'den de yapabiliriz.Yalanım yok!
al bak beni akarada oyunda donanimhaber clanını kurdu ve soymaya calıstı
quote:
Orjinalden alıntı: farmakoloji
Bir dakika sen 2100 cash derken 2100 knight cashimi kastediyorsun?Yuh diyeceğim çünkü öyle ise.175 milyon korkunç bir rakam.Hayır bu fiyatlara gidiyorsa knight cash bende başlıyorum satışlara hemen.4500 knight cashde satılıktır açık konuşuyorum...
Oyunda 175m nasıl okuyosun merak ettim
oguzdemiral sen sus snn msnin luck_devil_boy@hot.. şmdide inkar ediosun yalancı MOD lar BanLayın Şuun Yaa Bİzi Okkaya Getiriodu
alan kapkaççı veren kapkaççı.. süper alışveriş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme