Şimdi Ara

Oğuz sasi toplum baskısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 23 Şubat 2021; 12:17:16 >

• Anlamadığım bir şey var. Toplum baskısı olmaması için internette salak salak hareketler mi yapmak gerekiyor. Sen kendin diyorsun zaten dışarıda ciddiyim evde salak salak hareketler yapıyorum. Dışarıda da bu hareketleri yapsana. Bu hareketi dışarıda yapmamanı söyleyen şey nedir? Tabi ki toplum baskısıdır. Dışarıda yapsan direkt eleştirilirsin dışlanırsın. Söylediği şey ciddi çelişki içeriyor gerçi bu adam ne dediğini kendisi bile bilmiyor. Yalnızlıktan kafayı üşütmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrestle Mania

Anlamadığım bir şey var. Toplum baskısı olmaması için internette salak salak hareketler mi yapmak gerekiyor. Sen kendin diyorsun zaten dışarıda ciddiyim evde salak salak hareketler yapıyorum. Dışarıda da bu hareketleri yapsana. Bu hareketi dışarıda yapmamanı söyleyen şey nedir? Tabi ki toplum baskısıdır. Dışarıda yapsan direkt eleştirilirsin dışlanırsın. Söylediği şey ciddi çelişki içeriyor gerçi bu adam ne dediğini kendisi bile bilmiyor. Yalnızlıktan kafayı üşütmüş
    Sasinin eski bir takipçisi olarak dediklerinize katılıyorum.
    Sasi böyle tespitler yapmaya bayılır ama pek zeki olmayan boş bi insan olduğundan mantıksız şeyler söylüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.