Sasi boş yapma yayın aç kodumun Felsefe yapan sasi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 4 Temmuz 2021; 13:34:23 > |
Oğuz sasi hayat boş diyor

-
-
Pale blue dot fotoğrafına bakarak bende hayatımı sorgularım. Çok anlamlı bir fotoğraf.
-
Diğer konularda bir şey diyemeyebilirim belki ama evrendeki boyutumuza bakarak "her şey anlamsız yağğ hayatımızın bir önemi yok yaağğ biz küçüğüz yağğ" demenin mantıksız olduğunu düşünüyorum.
Evrenden banane awk. Ben kendi yaşadığım hayata bakarım. Ve onu güzelleştirmeye çalışırım. Bu bana yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 4 Temmuz 2021; 13:42:47 > -
Dinlerle,mistik akımlarla aynı şeyi diyor.Tipik bir self-denial örneği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 4 Temmuz 2021; 14:21:29 > -
oğuz sasi modern zaman filozofudur
ulan bu adamın değerini anlamanız için ölmesi mi gerekiyor
GENÇ kardeşler bu adamı izleyip bir şeyler öğrensin
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionDinlerle,mistik akımlarla aynı şeyi diyor.Tipik bir self-denial örneği
Neden yaşamak güzel ve aynı anda acı verici neden ortası yok bu durumun neden sabit bir duruma imgelenmiyor neden ha neden neden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: standartlarabidesiNeden yaşamak güzel ve aynı anda acı verici neden ortası yok bu durumun neden sabit bir duruma imgelenmiyor neden ha neden neden
Alıntıları GösterÇok ortası olunca da sıkılıyorsun.Güzel olanı ne yapıp ne edip baskın konuma sokmak gerekiyor
-
11 yaşımdan beri izliyorum şuan 15im çok etkiledi hayatımı bu adam, sağ olsun deliyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatında deli mi gördün oğluuum
-
-
oğuz sasi diyorsa kesin doğrudur
-
Hayat boş pompala coş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionDinlerle,mistik akımlarla aynı şeyi diyor.Tipik bir self-denial örneği
Hayat geçiciyse boş değil midir?
-
Doğru demiş sasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
oguz şasi kim ?
-
-
Böyle kendini geliştirmiş ve oturaklı insanların fikirleri bizim için çok değerlidir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X