merhaba dün köprüden OGS geçişi yaptım ancak sinyal uyarısı aldım "yetersiz bakiye " diye OGS cihazını 2 sene önce aldım 30 tl yüklemiştim. çok fazla kullanmıyordum. dün ilk kez yetersiz bakiye yazdı. akşam eve gelip baktığımda -2 tl civarı yazıyordu hemen 35 tl yükledim ve bakiye +33 civarı oldu
Muhtemelen gelmez, kredi kartı mantığıyla çalışıyor herhalde bilen arkadaşlar bilgilendirir :)
Hocam ceza falan gelmez.ANcak bunla ilgili yeni ceza sistemi geldi.Bakiyen yetersiz dediğin de 4 5 defa aynı şekilde geçersen en sonunda 71.50 TL cezalı geçiş veriyor.Şahsen bize 2 defa bu şekilde ceza geldi.Hatta kullandığım araçta 5 den fazla yetersiz bakiye olarak geçtim 6.sında cezalı geçiş yazdı.Yüüklemeye gittiğimde ogs min iptal olduğunu öğrendim.Ceza + yeniden çıkarma cabasıydı.Şu an 2 aracımızda da kredi kartından oto yükleme yapıtırıyoruz.Kredi kartınız varsa bankaya gidip oto yükleme talimatı verebilirsiniz.Böylece hiç bakiyeniz eksilmez.Biz 20 TL lik işaretledik tam bitmeye yakın kendiliğinden 20 tl yüklüyor.Böylece hiç bitmiyor