Şimdi Ara

OGS cihazim iyice okumaz oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008den beri kullandığım bi OGS cihazim var. Gerek OGS giseleri daha sakin seyrettiği için , gerek dünya kadar depozito verdiğim için ve gerekse HGSye göre çok daha hızlı geçerken bile okuyabildigi için bu sistemle devam ettim.

Ancak artık sürekli okuyamama hatası alıyorum. Ilk başlarda tirsip Karayollarini bile aradım plaka kayıtlı olduğu için ve kredi kartına bağlı işlediği için ceza yansimiyor.

Peki ne oldu da sorun oldu bu cihazda? Başına böyle bişi gelen var mı? 3 senedir nerede ise hala orada takılı. Cam izotermik denenlerden o nedenle takılması gereken yerde. Zaten öncedende sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OGS pille çalışmıyor mu?
  • ogs nin pili zayıflamış.o pilini saatçide değiştirmeye kalkışmayın sıfırlanıyor, cihaz değiştirmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 16 Kasım 2015; 23:34:32 >
  • adana iseniz ben değiştirttim balık pazarı karşısınsda pasaj içinde radyocu metin usta 20 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ogs nin pili zayıflamış.o pilini saatçide değiştirmeye kalkışmayın sıfırlanıyor, cihaz değiştirmeniz gerek.

artık ogs cihazı satılmıyor, hgs veriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.